lunes, 30 de enero de 2023

Saratoga ens presenta disc en directe "22-10-22: la historia continúa"

El passat 22 d'octubre, la llegendària banda de Heavy Metal, SARATOGA va celebrar amb magnificència el seu XXX aniversari a la Sala La Riviera, un dels escenaris més representatius de tot el panorama nacional.

Tete Novoa a la voz, Niko Del Hierro al bajo, Jero Ramiro a la guitarra i Jorge Garrido “Estepario Siberiano”, van aconseguir fer d'aquest directe una nit inoblidable que passarà a la història per a tots els seguidors de la banda.

Setmanes prèvies al concert, ja es percebia que aquest directe seria únic. Per endavant, s'havien venut totes les localitats i el grup havia confirmat la col·laboració de Jorge y Carlos Escobedo de Sôber, Víctor García y Pablo García de Warcry, Leo Jiménez y Pepe Herrero de Stravaganzza.

Durant les dues hores que va durar el concert, SARATOGA va interpretar tots els seus himnes més emblemàtics, demostrant que estan a la millor etapa de tota la seva carrera. Grans moments d'una nit especial i irrepetible que han quedat registrats, per sempre, al seu nou àlbum en directe "22/10/22... La Historia Continua". Un doble CD+DVD que els fans de la banda estaven reclamant des de fa molts anys.

Sens dubte, "22/10/22... La Historia Continua" es convertirà en un àlbum imprescindible en la trajectòria de la banda, així com per a tots els amants del heavy metal.


No hay comentarios:

Publicar un comentario