miércoles, 1 de febrero de 2023

Kamino ens presenta el disc amb nom homònim

Kamino  publica el seu nou disc homònim, una aposta per renovar el rock mitjançant afegits electrònics. Kamino està format per Adrián i Rodrigo, dos músics joves, però amb molt de recorregut en local i concerts, que han treballat en diferents projectes amb estils variats.

El grup neix de la necessitat de treballar en un projecte 100% propi, sense lligams, seguint allò que els demana la seva pròpia essència. La idea s'inspira en grups internacionals amb pocs músics on tot el procés creatiu s'agilitza i la presa de decisions és més directa.

El disc és una aposta nova que intenta trencar algunes barreres imposades al rock clàssic. L'electrònica i les noves tecnologies han de servir d'empenta i donar aire fresc a un estil que necessita evolucionar per atraure de nou les grans masses. La bateria d'Adrián posa ritmes contundents al baix de Rodrigo, i tot es recolza en una seqüència creada per ells mateixos amb diferents eines digitals.

Les lletres tracten temes d'actualitat que afecten molta gent: problemes mentals, ansietat, autocontrol, motivació... Nou temes que serveixen com a inici d'alguna cosa que sens dubte anirà evolucionant a causa de la millora de les noves eines que s'han implementat amb aquest projecte.

Caminant no hi ha camí, es fa Kamino en caminar.



No hay comentarios:

Publicar un comentario