viernes, 27 de enero de 2023

Veneziola ens presenta "El Faro Verde"

 


"El Faro Verde" és el segon senzill de Veneziola, després de "Jesús no ha llegado". Una cançó que parla del seu propi procés de creació. La recerca de les paraules que és la recerca de la nostra pròpia essència.

"El Faro Verde" és aquest santuari particular que tots tenim; aquest lloc on acudim quan necessitem trobar-nos amb nosaltres mateixos o, simplement, per respirar profund.

"El Faro Verde" es troba a la badia de Cartagena, on trenquen les onades les tardes de diumenge, quan bufa el vent de llebeche (o garbí és el nom que al llevant espanyol es dóna al vent que bufa del sud-oest).

La banda murciana Veneziola realitzen un melòdic indie-pop envoltant; està formada per Rafa Bernal: Veu i guitarra; Jesús Cobarro: Guitarra i cors; Ful Martínez: Guitarra, Antonio Nudos: Bateria, Cessar San Nicolás: Baix i cors. Diversos vénen del grup Increïbles Ful.

Gravat i produït per Jesús Cobarro a "Laboratorio Cobarro", mesclat entre Jesús Cobarro i Antonio Illán Macanas a "MIA Estudio"; aquest àlbum portarà el títol de "Blanco Nuclear".

No hay comentarios:

Publicar un comentario