jueves, 26 de enero de 2023

Alondra Galopa ens presenta EP 2022 i el single "Esperant la resposta"

Alondra Galopa. EP 2022. Escolta el primer single d'avançament "Esperando la respuesta". Ja a totes les plataformes digitals.

Torna el duet granadí després de la seva darrera llarga durada de 2017, “Ocaso”. Una mica més de 5 anys han transcorregut des d'aquest lliurament. I és que des de llavors han passat moltes coses tant dins del projecte com a nivell global. Totes aquestes qüestions han endarrerit o han fet que no es donés el moment adequat per reaparèixer amb la convicció necessària.

Alondra Galopa vol iniciar aquesta etapa amb un doble treball. Un primer Ep el llançament del qual està programat per al 16 de desembre de 2022. I un segon llançament per a primavera de 2023. Ambdós episodis s'editaran conjuntament en un vinil posterior.

Sis temes donen lloc a aquest nou treball i una melodia a manera d'epíleg deixa sense tancar la proposta i queda a l'espera de la continuació. Un so mes contundent sense perdre de vista la melodia i la importncia de l'aportacio vocal.

El primer avenç abans del llançament discogràfic és “esperant la resposta”. Single que des de ja pots escoltar a la teva plataforma digital preferida.

Alondra Galopa. “Postpunk, shoegaze, pop des de Granada”

No hay comentarios:

Publicar un comentario