martes, 2 de mayo de 2023

“Todo Reviente!” és el primer disc d'estudi de Vuelko

“Todo Reviente!”  és el primer disc d'estudi de Vuelko una banda que va néixer el 2007, es va dissoldre el 2012 i el 2022 reprenen el projecte amb més ganes encara si és possible. Aquest àlbum fa referència a una catarsi social però també una catarsi personal ja que les cançons a més de parlar de certs àmbits col·lectius que tots vivim i patim, també aprofundeix en experiències personals. Cançons que cadascú pot sentir i endur-se-les al seu propi terreny i sentir-les vostres a l'hora d'escoltar-les i rebre el missatge que el grup intenta comunicar.

“Todo Reviente!” també fa referència a “Mundo Podrido”, una cançó gravada a la maqueta del 2010, en què va col·laborar Evaristo Páramos i en una frase va dir allò de “Todo Reviente” i ara Vuelko recull aquesta frase cantada amb vehemència per donar títol al primer disc d'estudi.

Vuelko es cataloga dins del Punk/Rock i intenten que cada pas que fan sigui un pas ferm endavant aprenent de l'experiència que han anat adquirint els seus components al llarg dels anys en els diferents projectes. Aquest disc és, sens dubte, la conseqüència de la il·lusió d'uns xavals que al seu dia es van ajuntar per fer punk/rock i deu anys després tornen a ajuntar-se amb les mateixes ganes, però amb més bagatge i així fer realitat un grup que sempre van voler reprendre. Vuelko espera que “Todo Reviente!” sigui un cop a la taula ja que el disc no dóna treva a cap de les seves cançons.

No hay comentarios:

Publicar un comentario