martes, 2 de mayo de 2023

Avalanch torna a la càrrega amb un nou disc titulat “El Dilema De Los Dioses”

Avalanch torna a la càrrega amb un nou disc titulat “El Dilema De Los Dioses”. La banda metal·lera, liderada pel prestigiós músic Alberto Rionda, comptarà amb una nova formació en aquest àlbum. El mateix Alberto Rionda estarà una vegada més esmolant les guitarres i José Pardial serà el cantant principal, encarregat de posar la veu a aquest nou projecte. Mike Terrana es ocuparà de les bateries, Nando Campos estarà al baix i els teclats correran per part de Manuel Ramil (Adventus i Delalma).

“El Dilema De Los Dioses”, títol del nou disc, està destinat a ser un altre disc clàssic a les prestatgeries dels seus fans. Sons que van des del Rock més clàssic, passant pel Heavy Metall, Hard Rock, Power Metall fins al Metall Progressiu, formen part del catàleg d'influències.

El nou àlbum de la banda compta amb deu noves cançons compostes i produïdes pel mateix Alberto Rionda, mescles per Manuel Ramil, teclista de la banda.

Després de la publicació del videoclip d'"Horizonte Eterno" (primer avenç del àlbum), Avalanch va presentar els temes de "Expulsando A Mis Demonios", "Ceniza" i "Cuatro Elementos", els quals es van ajuntar a l'EP "El Dilema" a mode d'avançament del que seria el seu proper àlbum. Seguidament, la seva van publicar els temes "Sonrisa De Un Ángel”, “Sentido”, “Confianza Ciega” i “Tumbas Y Reyes”, tots ells reunits sota l'EP de “De Los Dioses” a manera de segon avenç de l'àlbum.

No hay comentarios:

Publicar un comentario