miércoles, 23 de agosto de 2023

MasVidal ens presenta el segon disc "Rebel"

El grup maresmenc, Masvidal estrena el seu nou treball discogràfic, un àlbum amb un títol que és tota una declaració d’intencions: “Rebel” [Crea Music, 2023].

El disc inclou 10 noves cançons plenes del so pop/rock que caracteritza la banda liderada pel músic i productor, Joan Barranca. Diferents temàtiques que abracen des d’històries quotidianes i moments vitals, un recull en el qual tots ens podem sentir identificats. “Rebel” és un treball narratiu i musical ple de matisos, on la força i l’elegància es mesclen en un equilibri perfecte.

Masvidal ja ens ha avançat en els darrers mesos algunes cançons d’aquest segon treball discogràfic de la banda. Uns avançaments de temes com “La llum d’estiu”, “Des del fosc” o “Hot Dog Rock”, que acumulen més de 200.000 streamings a les plataformes digitals i que avalen la bona acollida del disc en aquestes prèvies.

Paral·lelament. aquest nou disc també inclou una cançó cantada a duet amb el desaparegut, Àlex Casademunt. Un tema titulat “Barcelona no té por” i que es va compondre arran dels atemptats a la Rambla de Barcelona i Cambrils.

Amb aquest segon treball, Masvidal consolida el seu projecte musical i renova i amplia el pop / rock cantat en català. Una onada d’aire fresc a aquest gènere que vol tornar a tenir un espai central en el panorama musical del nostre país.

Masvidal és una formació que pren força en un entorn on la música esdevé el fil conductor de tot: l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) d’on alguns n’eren alumnes i d’altres professors. Allà, compartint hores de classes, assaigs i cafès, es

Masvidal és un projecte nou, però no per això novell, ja que la trajectòria musical dels seus components per separat és llarga, diversa i plena de noms i formacions conegudes. Han acompanyat gires o concerts puntuals a través de la geografia nacional i internacional.

Joan Barranca és el cor de Masvidal, l’artífex de les lletres, les músiques i també de la gravació i mescla dels discs al seu estudi GravityMusic. Amb un directe potent i contundent Masvidal es reivindica com el nou exponent del Rock català. Masvidal és força i sensibilitat conduïdes amb talent i en un projecte que no té edat. 

El grup està format per Joan Barranca, veu i guitarra; Pep Pérez, Baix; Àlex Climent, teclats; Aleix Burgués, batería; Farners Puente i Urška Bric, cors.



No hay comentarios:

Publicar un comentario