sábado, 26 de agosto de 2023

The Casanovas, els reis del rock'n'roll de Melbourne publiquen el seu cinquè àlbum "Backseat Rhythms"

The Casanovas ens presenta Backseat Rhythms està publicat en vinil a Espanya a TV Eye Music. 

"És com si haguessin capturat tots els meus grups de rock favorits: Cheap Trick, Stones, Kiss, ZZ Top i AC/DC, i els haurien ficat a tots al seu propi flascó de Vegemite".

James Young (propietari del mundialment famós Cherry Bar de Melbourne)

Backseat Rhythms ha estat barrejat pel llegendari productor nord-americà Ron Nevison, un home que va deixar la seva empremta treballant com a enginyer a Quadrophenia de The Who, el debut de Bad Company i Physical Graffiti de Led Zeppelin, abans de passar a produir Thin Lizzy, UFO i Kiss, entre d'altres.

Backseat Rhythms segueix a l'àlbum Reptilian Overlord del 2020, que va rebre les millors crítiques de la carrera de la banda, ia una gira europea rebuda amb entusiasme a l'octubre del 2022. Aquesta gira es va produir gairebé 20 anys després de la primera gira per Europa amb The Datsuns, i va suposar 15 concerts a Espanya, França, Holanda, Suècia, Dinamarca i Alemanya (inclosa una actuació al llegendari Rockpalast!).

Els nous enregistraments són els primers en què apareix el nou bateria Brett "Wolfie" Wolfenden, que es va incorporar a temps per a la gira de l'últim àlbum i que ha tocat anteriorment amb The Pictures, amb el llegendari líder de Masters Apprentices Jim Keays i Todd Rundgren. Wolfie està ajudant The Casanovas a portar el seu so a nous nivells.


No hay comentarios:

Publicar un comentario