jueves, 5 de octubre de 2023

Augusta Sonora ens presenta el disc "Todas las canciones"

 

Es el seu segon disc, anteriorment havien llançat l'EP "Reinicio" el 2018; Augusta Sonora han aconseguit guanyar el premi Talento Ribera 2020, el concurs de bandes del festival Sonorama Ribera, i el premi del públic del concurs de bandes de Valladolid Onda Rock.

La premissa del disc és clara i directa, i s'hi adopten certs elements de disc conceptual. Cadascuna de les 7 cançons està representada per cadascuna de les 7 llances que apunyalen el cor present a la portada. A més, l'ordre i la composició d'aquestes estableixen un viatge. Comença amb "Desde que tú me dejaste", seguida de "Misterio" i "Colectivo suicida", ràbia i desengany a parts iguals. Després s'arriba a"Todas las canciones", equador de l'àlbum i moment de tranquil·litat i reflexió del mateix. Després d'això, tanquen el disc els 3 últims temes, de to molt més optimista i lluminós "Casi nada", "Qué bien estoy" y, per últim, "Nunca más", que tanca el cercle començat amb la primera cançó.

Musicalment l'àlbum es troba dins de l'Indie, com porta fent la banda al seu anterior treball, però amb un nou so més fresc i experimental, en què els sintetitzadors i el so electrònic adquireix un gran protagonisme.

Augusta Sonora són Alejandro Nieto com a veu principal i la guitarra rítmica, Óscar Fernández a la guitarra solista, Rubén Martínez al baix i Adrián Masa a la bateria.

L'àlbum "Todas las canciones" es va gravar (juliol 2022) i ha estat produït per José Caballero (a Bodegas Neo Music Box a Burgos) col·laborant Jaime Aguado (JAM3S).

Al disc físic en format digipack apareixen les 7 cançons, 7 llances, 7 ferides, al costat d'una "Intro" i també la cançó DQTMD en un remix de We Are Not Dj's com a bonus track.


No hay comentarios:

Publicar un comentario