domingo, 1 de octubre de 2023

Gonzalo de Cos ens presenta el nou disc "El impacto de las flores"

 

El nou àlbum del cantautor de Jerez Gonzalo de Cos. “El impacto de las flores”, gravat als estudis de Dos Hermanas, Pancake Analog Recording, i masteritzat a Kadifornia Mastering, obrirà les ales després d'un llarg compàs d'espera en què s'ha buscat polir la cuirassa i assentar el cor.

“El impacto de las flores” és un treball que plasma la signatura de Gonzalo de Cos al seu projecte personal. El balanç que ens va presentar Gonzalo en el seu anterior treball, “Los Clásicos”, entre la música americana i el pop rock en castellà es bressà ara entre instruments de corda, lletres que es claven i alhora acaronen la pell i huracans despietats que et porten de viatge.

El cantautor de Jerez demostra en “El impacto de las flores” la seva capacitat per a l'artesania a la cançó d'autor i el gust frenètic per vestir els temes.

Dins del LP de Gonzalo de Cos trobem laments a la pèrdua, cançons que escurcen les distàncies i records del frenètic pas del temps; cançons que van néixer en una època complicada, solitud i proximitat, llums i ombres, cara i creu.

L'impacte de les flors és més que un disc de deu talls, és un concepte que Gonzalo de Cos ha anat madurant a través dels anys i que deixa ben clara l'evolució del projecte.

No queden escletxes al cor del cantautor que no hagin deixat el seu segell en aquest nou treball.

Discografia anterior:“Directo Grabaciones Sumergidas” (2019-EP), “Los Clásicos” (2018-EP), “Nina” (2018-single).

No hay comentarios:

Publicar un comentario