domingo, 1 de octubre de 2023

Ketekalles ens presenta "Antiheroína"

 Portada i gràfica del disc Ona Salvador

"Antiheroína" és una vividora que no es rendeix. Porta música de molts llocs. Amb les seves melodies aconsegueix tocar el cor, tornar al centre i arribar fins a la ferida. De vegades se n'enverina, però sempre aconsegueix sortir perquè és una supervivent, sap que només necessita confiar i continuar en l'intent. No renuncia fins que un dia ho aconsegueix, s'encén i comença a surar. Des del seu vol ens mira directament als ulls i ens recorda com fer el pacte amb nosaltres mateixes per estimar-nos i respectar-nos: la valentia l'obtenim quan ens vulnerem, quan aconseguim mirar els ulls dels nostres desitjos, posar-los sobre la taula i honorar-los per ser lliures .

"Antiheroína"  no és un ésser estrany.

"Antiheroína"  som totes.

Ketekalles és un grup de dones nascut el 2016.

Amb un so que barreja rumba, flamenc i hip hop, el grup conformat per dues catalanes, una xilena i una argentina es troben tancant la gira del seu primer disc ¨Remendar el caos¨.

Les seves cançons aborden temes com la migració, el masclisme, les infàncies, el capitalisme i l'impacte que això té a la vida de les dones i les dissidències oferint un punt de vista diferent marcat per les arrels de la banda.

Ketekalles presenta un xou que, definitivament, posiciona el grup com la veu imprescindible en una societat trencada per començar a apedaçar el caos. no és un ésser estrany.

No hay comentarios:

Publicar un comentario