lunes, 9 de octubre de 2023

Kuve publica el disc "No Drama"

Podríem revisar la història de la música per comprendre que no hi ha artista que no es trobi en una evolució permanent. I sens dubte, Kuve n'és un clar exemple: tots els seus discos han sabut reflectir a través de les seves cançons i sons tant el canvi com el creixement personal. Però si alguna cosa caracteritzarà aquest 2023 és per suposar un punt ia part a la carrera de l'artista murciana. I és que aquest any, la cantant, compositora i productora ha fet un gir total a la seva trajectòria per mostrar-nos una nova versió de si mateixa. Se n'han anat els complexos, han arribat grans dosis d'autoestima i la combinació ens mostra una dona més forta que mai. Una combinació de la qual només podia néixer la seva feina més personal fins ara: “No Drama”.

La pròpia Virginia Díaz (Ràdio 3, 180 Graus) diu sobre Kuve:

M'agrada el canvi. M'agrada la gent que canvia, la que pren decisions i arrisca. La que va a totes sense mirar enrere i sense importar el que opini la resta. Que és just el que ha fet Kuve, un exercici de valentia, llibertat i empoderament amb què donen ganes de menjar-se el món.

I ho ha materialitzat en un nou disc titulat No Drama. Nou trencapistes que beuen de Dua Lipa, Miley Cyrus, La Roux, Charli XCX, Doja Cat, The Weeknd, CHVRCHES, Claire Laffut i fins i tot Rafaella Carrá i que reivindiquen el poder de dir “no”, de desinhibir-nos, de prescindir de companyies i relacions tòxiques, de valorar la sinceritat i tot allò real, d'abandonar el postureig, de voler-nos per sobre de tot i sentir-nos bé i en pau amb nosaltres mateixos, de fluir, de trencar amb els llasts i, en definitiva, de despertar-nos.

No Drama és tota una declaració d'intencions a base d'un pop electrònic i altament ballable, amb què ella se sent molt còmoda: “sóc més jo que mai en aquesta nova versió de mi mateixa”. I el seu luxe. No Drama és optimisme, vitalitat, passió i energia, la vàlvula d'escapament perfecte. És la llum al final del túnel que apareix amb centelleigs de colors per mostrar-nos a la nova Kuve, una Kuve que torna amb molta força i que se sent més viva que mai. La Kuve que necessitàvem sense saber-ho. Perquè no cal anar enrere, ni per prendre impuls.

Kuve és una cantant, compositora i productora murciana. Amb una dilatada trajectòria a l'esquena, l'artista començaria la seva carrera el 2013 llaurant una consolidada carrera que la convertiria en un nom clau a l'indie espanyol i recurrent als festivals de tot el país. Però 2023 ha estat un punt ia part a la cursa de Kuve: nous sons, nova imatge i noves actituds són tot el que trobarem a les noves cançons de la cantant.

Centrada al seu paper de compositora i productora, Kuve s'ha renovat fins a límits insospitats. I és que si abans els seus ritmes es movien entre el pop i el rock, ara l?artista ens mostra una nova faceta on l?electrònica i els ritmes més ballables van de la mà. Amb quatre singles ja al carrer com a avenç del que serà el seu nou disc titulat “No Drama”, ens mostra una nova dimensió musical on descobrirem el seu ric i nou imaginari. I és que en aquesta nova etapa, la confiança personal i l'apoderament esdevindran el fil conductor d'aquesta nova etapa que tant sorprèn tant crítica com públic.

El 2023 publica "No Drama", el seu treball més personal, i en què es poden veure reflectits els seus anhels més personals. Un treball en què ha pres el comandament de la coproducció provocant el seu total alliberament com a artista i que marcarà l'inici de tot el que ha d'arribar. Un treball on veiem com Kuve és capaç de revolucionar qualsevol pista de ball.

No hay comentarios:

Publicar un comentario