sábado, 18 de noviembre de 2023

Dactah Chando ens presenta nou disc "Camino"

Dactah Chando presenta el senzill «Lejos», tercer i darrer avenç de l'àlbum “Camino”, desè treball discogràfic de l'artista canari.

“Lluny”, el tercer i darrer avenç de l'àlbum “Camino”, ha estat produïda per Guido Craveiro, suposa un dels girs estilístics dels punts que poden trobar-se dins del nou treball discogràfic de Dactah Chando.

Després dels llançaments dels senzills «Queda't Cerquita» i «El Regal», on es donen cita els estils de l'afrobeat i l'amapià, «Lluny» irromp amb un so fosc que pivota al voltant d'un arranjament de cordes que recorda composicions típiques dels anys 50 a què el productor portuguès ha afegit un pesat beat i molta potència.

Es tracta d'una cançó en què es relata una història d'amor difícil, d'aquelles per les quals han passat moltes persones alguna vegada a la vida i que ve acompanyada d'un vídeo produït per Diwa Tv. El director artístic Dennis Salman i el director de fotografia Iombi García han recreat de manera excel·lent diverses obres mestres de l'icònic pintor barroc Caravaggio; omplint-se de vida, aquestes pintures tanquen la història de «Lluny» en aquest videoclip de resultat únic i sorprenent.

"Camino" presenta 12 noves cançons escrites i compostes en un mà a mà entre Dactah Chando i Guido Craveiro, productor de renom que ha treballat amb artistes de la talla de SEED, Dellé, Peter Fox, DubXanne…, entre d'altres—, amb qui l'artista de Tenerife va llançar ja fa 12 anys el seu àlbum debut, Clara. Aquest tàndem ha treballat en aquest disc amb la premissa d'innovar, deixar-se portar i anar una mica més enllà de les seves pròpies expectatives, experimentant amb nous ritmes i textures, per crear alguna cosa fora del comú a la música en espanyol i per obrir així , un nou capítol a la carrera del canari.

"Camino" conté una col·lecció de cançons que neixen de la trajectòria personal i creativa de Dactah Chando, amb un propòsit vital de moviment i de compartir els ensenyaments que la vida li ofereix. Per la seva banda, i amb el seu inconfusible segell en la producció, Guido Craveiro s'ha encarregat de donar suport musicalment a les històries que Chando ha plasmat en les seves lletres i melodies vocals, dissenyant un nou so en què barreja nombrosos gèneres de la música actual, amb la potència i contundència característiques de les produccions.

"Camino" és un treball únic en si mateix en què l'experimentació i la creativitat transiten pels camins de la vida, des del més mundà al més profund, en un viatge sensorial a través de nous sons que provenen d'altres de ben arrelats .

No hay comentarios:

Publicar un comentario