sábado, 18 de noviembre de 2023

Dídac Santisteban ens presenta el disc "Vida"

Dídac Santisteban va néixer a Montmeló. Des de molt petit la música ha estat present en ell; als 13 anys ja aprèn a tocar la guitarra i a composar les seves primeres cançons, cançons compromeses amb el moment, que interpretarà, més tard, en diferents sales i teatres del Vallès i de Barcelona, en cercles de cançó protesta, com a cantautor reconegut a la zona.La inquietud musical d'en DÍDAC el porta a cercar noves maneres d’expressió i comunicació i flirteja amb tot tipus d’estils musicals. És el fundador de diferents bandes de rock com Mistela, Canal 2 i Punto Final. És amb aquesta darrera formaciómusical -Punto Final- amb qui gravarà el seu primer L.P. “Romperé el cristal”, editat per la discogràfica Divucsa, acosseguint un important ressò.

Després de la separació i dissolució del grup Punto Final, en DÍDAC ha continuat composant i escrivint temes sempre amb el seu carácter crític i compromès, realitzant varis treballs d’estudi i diferents col·laboracions amb altres músics. Ha compaginat la seva carrera musical amb intervencions en ràdios i revistes, en què ha col·laborat com a convidat, guanyant-se una fama de personatge àcid, per la duresa i nivell de critica de les seves intervencions, en la mateixa línia de denúncia i realisme que les seves cançons.

La música de Dídac Santisteban beu del rock clàssic, el pop-rock espanyol i estatunidenc, el soul, el grunge, el blues i la nova cançó catalana. Una oda a la música, un cant a la llibertat i a la vida. Joc, frescura, risc, frenesí i i franquesa. Amb cinc discs editats, l'espectacle actual combina cançons de sempre amb la presentació del seu darrer disc VIDA.

VIDA és la culminació de la trajectòria de Dídac Santisteban, un clímax de trobada de tots els gèneres que encarna. Amb una sensibilitat absoluta, viatja al cor de les emocions més humanes i connecta amb tot allò que ens configura, fent-nos irremeiablement iguals els uns als altres En aquesta proposta de petit format, Dídac Santisteban s’acompanya de Marta Shanti a la guitarra rítmica i a les veus, en un espectacle que combina la imatge física i la dansa amb l’experiència sonora de cançons que arriben directament a l’ànima i la travessen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario