domingo, 3 de diciembre de 2023

El Descobriment: Inti

INTI és la unió de 7 aficionats que produeixen una musica amb arrels afro-llatines, soul, rocksteady, amb l'energia del rock. Fans de bandes emblemàtiques com FISHBONE amb qui ja van tocar junts, TOOTS, i els THE ROOTS, no seran sorpresos d'escoltar als seus tocadiscs àlbums de LA FANIA, THE CLASH, ZAPPA o també KOROKOKO i KASSAV.

Banda independent des de l'inici, INTI toco als escenaris mentre es forjava la imatge electron lliure.Grup indie des dels seus inicis, INTI ha recorregut els escenaris mentre ha forjant una imatge única d'electron lliure. Continuar component, tot i comparar la seva humanitat a través de la música popular que mai va deixar de posar a ballar multituds.

Les seves lletres, cantades en espanyol, aborden temes compromesos com el respecte a la nostra mare terra i advoquen per la igualtat social i humana. Després de dos àlbums anteriors "Buscado" i "Otra más"; que els van fer viatjar per França i el Japó, INTI presenta "El Grito", el seu àlbum de maduresa.

Com el plor d'un nadó recent nascut, o el crit d'advertiment d'un món en desordre, "El Grito", emergeix a la cruïlla de totes les influències de la banda, unificant cúmbia, salsa, rock, reggae amb classe i energia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario