domingo, 3 de diciembre de 2023

Família Fracàs en presenta el seu nou treball titulat "Passaport Enlloc".

Vols vida a part de treballar? Això ens pregunten Família Fracàs a un dels temes del seu nou treball titulat "Passaport Enlloc". L’obsessió pels diners, o les relacions tòxiques o l’estiu etern que ens espera són alguns dels temes que ens proposa el grup en el seu nou treball. Amb una producció cuidadíssima i cuinat a foc lent durant 3 anys, el disc vol acostar-se més que mai al so en directe de la banda, sense afegits artificials ni trampes de cap mena.

Família Fracàs: Fent honor al seu nom, el power trio de Terrassa va tenir la mala sort de posar-se en acció just quan va esclatar la maleïda pandèmia. Des que va publicar Problemes Del Primer Món (Tropical Riot Records, 2020), Família Fracàs ha seguit amb la seva trajectòria creixent, arribant a convertir-se en una de les propostes més interessants del moment dins l’escena canyera catalana, presentant-se amb gran èxit de públic a festivals com Punk Against Cancer Fest, la Sorollada de Gràcia o el Desescalada Riot. Quatre videoclips, un EP i una colla de concerts més tard, tornen amb un nou treball sota el braç i una gira de presentació que els portarà per sales d’arreu de Catalunya.

El disc es presenta acompanyat d'una portada dissenyada per Òscar Puig (artista al darrere de Blowfuse), i dos videoclips gravat i dirigits per Màrius Intente i Albert Perdices, on es pot veure la banda descarregant la seva potent posada en escena.

No hay comentarios:

Publicar un comentario