sábado, 30 de marzo de 2024

"Bellesa i dolor" és el sisè disc del blanenc Isaac Ulam

"Bellesa i dolor" és el sisè disc d'estudi del compositor blanenc Isaac Ulam. Consta de dotze cançons que l'autor va compondre durant un aïllament de dues setmanes. Aquest és el disc més madur i visionari d'Ulam, on l'autor es despulla de forma eclèctica per mostrar-nos en l'itinerari de dotze cançons, com si es tractés d'un llargmetratge cinematogràfic, escenes autobiogràfiques, observacions sociològiques, amor i desamor, ruptura i renaixement i altres aspectes del seu univers interior.

L'àlbum ha estat enregistrat als estudis Sol de Sants d'Alberto Pérez, guanyador de dos Grammys, qui juntament amb Ulam s'ha encarregat de la producció. Especial menció mereix la participació a la bateria del músic Rafael Bernardo Gayol (EUA), qui acompanyà el compositor i poeta canadenc Leonard Cohen durant dotze anys de gira i participà en sis dels seus àlbums.

També hi han col•laborat els primers solistes de corda del Liceu de Barcelona, el multi instrumentista Joan Vissi, el guitarrista Gerard Vallmajó (Lizipains), el pianista Frederik Engel, el violinista Kiko Barrenengoa i el mateix Alberto Pérez al baix i contrabaix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario