domingo, 7 de abril de 2024

“Disco Quilombo”, el primer disc de HUMO&OXIDO

“Disco Quilombo”, el primer disc de HUMO&OXIDO, més que un disc és una festa esbojarrada i bulliciosa de matinada en un pis d'un edifici residencial. Una celebració que explota de manera inesperada, on hi caben tots els estils, sense prejudicis, fent un so electro pop actual. Cançons que per a algun fill de veí poden resultar fora de lloc, a deshora, molestes i sortides des de l'infern mateix o arribar a ser un exquisit descobriment on obrir-li la porta de casa i convertir-se en un himne de vida. La indiferència no és una de les qualitats.

És un Glam revisitat, vestit d'electrònica i amb melodies enganxoses cantades des de les entranyes.

L'eclecticisme tant a les seves lletres com a la producció musical, fa de “Disco Quilombo” una joia rara dins del panorama musical contemporani. Políticament incorrecte, ple de referències a la cultura Queer Trash, una visibilització, per a alguns anti estètica, de les minories no normatives, que també es fa palès a la imatge del grup.

En definitiva, “Disco Quilombo” és música nascuda a la foscor dels marges que ha vingut per il·luminar-nos i fer-nos ballar i divertir-nos com si no hi hagués un demà.

Dades tècniques:

Segell Discogràfic: Yambambo Music S.L

Producció Musical: ProtoKaos

Direcció d'Art, Fotografies i Imatge: Cristina del Barco



No hay comentarios:

Publicar un comentario