sábado, 6 de abril de 2024

ROGER PADRÓS estrena nou disc "A Contrallum",

ROGER PADRÓS estrena nou disc "A Contrallum", el seu  segon disc

ROGER PADRÓS Cantant, compositor i pianista.

Sempre a prop de la música, comença a estudiar piano de ben petit i des de llavors fins a l'actualitat no ha parat de formar-se. D’adolescent introdueix la veu com a instrument principal i comença a treballar per poder cantar les seves pròpies cançons.

Amb la publicació del seu primer EP va aparèixer l'oportunitat de formar part de la setena edició de "La Voz", on va tenir un llarg recorregut arribant a les finals. Aquest fet va precipitar l'aposta per una carrera artística professional.

Aquest 2023, ja porta més d'una trentena de concerts i a part de la gira també és músic resident a casa Batlló on presenta el seu repertori i versions d'artistes reconeguts.

Ara però, després d'un primer àlbum amb molt bona rebuda, vol reivindicar el seu lloc en l'escena catalana amb un segon "disc" on la qualitat i diversitat de la seva música vestirà un contingut madur i d'actualitat.

"A Contrallum" és un disc potent i directe. Cançons de cantautor absolutament redefinides i amb caràcter propi, fruit de la recerca de sons nous i melodies que enganxen des del primer moment. Diferents estils i punts de vista amb un mateix propòsit, arribar directe a la pell de qui les escolta.

Un treball d'introspecció personal i musical que explota cap a fora, per plasmar que, realment el que ens mou és el que ens emociona. I alhora ens fa de mirall del buit que tots, de vegades, consumim i prediquem.

El dol, la felicitat, l'amistat, la confiança, l'autoestima, els records o el pas del temps són alguns dels temes del disc.

Cada cançó és com una fotografia. Fent musicalment aquell gest tan característic de quan mirem el negatiu d'una foto a contrallum. Buscant-ne tot el significat, fent autocrítica i deixant el missatge gravat amb cada nota.

No hay comentarios:

Publicar un comentario