jueves, 25 de abril de 2024

We Are Mono ens presenten el sisè disc "Ganador"

 


We Are Mono llancen el seu esperat sisè àlbum i preparen un potent concert de presentació l'11 de maig a la sala Razzmatazz 2 de Barcelona

Amb cinc singles estrenats a totes les plataformes, la banda de Barcelona posa punt final a l'espera amb la publicació de Ganador (Ventilador Music, 2024). Un LP que plasma a la perfecció la principal intenció que la banda tenia quan va escriure totes i cadascuna de les cançons que el conformen: fer arribar al capdamunt als oients a través de cada escolta, perquè se sentin uns autèntics guanyadors.

D'aquesta manera, cada composició que conforma aquest disc ha estat creada amb l'objectiu de convertir Guanyador en un cop sonor des del principi fins al final, difícil d'evadir. Una producció treballada a consciència, que compta amb melodies salvatges barrejades amb tornades enganxoses, que fan de cada tall inoblidable. Per això We Are Mono han fet servir les seves armes més habituals, en forma de rock i alts nivells d'adrenalina palpables des del primer minut. Sense obviar el ball, element sempre imprescindible a la música del grup de la ciutat comtal.

En definitiva, un àlbum on juguen amb l'elegància, el ritme i la potència, que el conjunt presentarà en directe el proper 11 de maig a la sala Razzmatazz 2 de Barcelona. Una oportunitat única per trencar la pista de ball al ritme del seu particular rock, amb melodies pop ben enganxoses, en què es podrà gaudir We Are Mono en el seu estat més pur, explosiu i aclaparador. Al costat d'una posada en escena a l'alçada, en què convidaran el seu públic a participar en cada cançó i so, gràcies a una base ferma i talentosa, guitarres esmolades, embogides i histèriques, i un cantant que transmet passió, bogeria i energia , que no deixarà indiferent a ningú.



No hay comentarios:

Publicar un comentario