viernes, 26 de abril de 2024

Zrison ens presenten el disc "Oxígeno y oscuridad"

 



La banda de rock alternatiu Zrison es complau a anunciar el llançament del seu primer EP titulat "Oxigen i foscor". Amb una combinació única de lletres reflexives, ritmes captivadors i una energia inigualable, Zrison continua desafiant les fronteres del gènere cercant nous sons.

"Oxígeno y oscuridad" representa un nou capítol en l'evolució musical de Zrison. Amb quatre pistes originals meticulosament creades, l'EP porta els oients a un viatge emocional a través de paisatges sonors vívids. Des de les poderoses guitarres fins a les lletres introspectives, cada cançó és una autèntica expressió de l'esperit creatiu de la banda.

"Estem emocionats de compartir les nostres marcianades amb tots vosaltres", va dir la banda. "‘Oxigen i foscor’ representa mesos d'àrdua feina i col·laboració creativa, i estem ansiosos per veure com ressona amb la nostra audiència".

L'EP estarà disponible a les plataformes digitals més conegudes a partir del 29 de març de 2024. A més del llançament digital, Zrison també planeja una sèrie de concerts per celebrar el llançament de "Oxigen i foscor", amb dates que ja s'estan anunciant i que recorren tot el territori nacional.

Per obtenir més informació sobre Zrison i el seu nou treball, seguiu-los a les xarxes socials per conèixer les últimes actualitzacions.

Link a l'EP a Spotify: https://open.spotify.com/intl-es/album/0UoPRxaJ2o4fulGloPVApy?si=bb60K6dvQAqZdgoXdxmFCQ

No hay comentarios:

Publicar un comentario