jueves, 22 de agosto de 2024

Festival Boreal 2024 a les Canàries

 


El festival sostenible més important de les Canàries i el Premi Fest al millor festival d'Espanya en diversitat i igualtat de gènere, el Festival Boreal, torna al setembre amb un cartell únic en músiques i altres activitats paral·leles.
Un esdeveniment que esdevindrà l'epicentre de la indústria musical internacional, gràcies a la celebració d'una jornada professional amb programadores i consultores musicals internacionals, i artistes i agents musicals de les Canàries.

A més comptarem amb ‘Nosotras, latinoamericanas’, una exposició col·lectiva amb obres de deu artistes plàstiques i urbanes de set països de Llatinoamèrica, del 6 al 22 de setembre de 2024 a Los Silos, Tenerife. La dansa també serà present al Boreal amb una residència artística i col·laboració inèdita entre Leal LAV i Boreal.

Festival Boreal 2024 se celebra una vegada més al nucli històric de Los Silos, a Tenerife, entre els dies 18 i 22 de setembre.


Cartell musical de 2024

El cartell musical del Festival Boreal 2024 reuneix una àmplia i diversa representació de gèneres i artistes de tot el planeta, com són Rodrigo Cuevas, J Noa, Iseo & Dodosound, Marala, Francisco El Hombre, Bombino, Clara Mann, Las Ninyas del Corro, Surma, Loli Molina, Yaima Orozco, Miss Bolivia, Bewis de la Rosa, Dal:um, o la propia J Noa.

Un gran elenc internacional al que se sumen artistes de les Illes Canàries de la talla de Mariana, Nala Rami, María al revés, Ruts & La Isla Music con Dactah Chando e Isa Izquierdo, Julia Rodríguez, Aníbal & Lajalada y Marilia Monzón.
Totes aquestes propostes situen el Festival Boreal entre les trobades musicals de més rellevància i atractiu d'Espanya, per l'excel·lència d'una programació que des de Tenerife s'ha posicionat internacionalment amb la seva aposta pel talent i les propostes innovadores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario