sábado, 18 de octubre de 2014

Avui entrevistem el Sr.Smizz: projecte més personal del Goku de "Al Quadrat"



1. Com et vas iniciar en el món de la música i quina es o era la teva motivació?
No sabria dir quan vaig començar exactament. Crec que sempre he tingut la musica aprop. Per mi la meva motivació es la mateixa musica, arribar a transformar el que tens el cap en una cançó, es un gran repte.


2. Quins mitjans has tingut per gravar i promocionar el projecte Sr Smitzz per internet? Quin factor te l’eina del YouTube en promoció de músics vers altres eines? Quins col·laboradors has tingut?
A l'hora de gravar els mitjans han sigut bàsicament la meva habitació de casa i una càmara amb un gran angular (Ojo de pez). En el moment de promocionar el projecte em aprofitat les reds socials; Facebook, Twitter, Instagram i Youtube. Per suposat col•laborar amb diferents musics en les teves cançons es la millor promoció per un projecte. 

Crec que Youtube es una forma apropar-te una mica mes a la gent en un format audiovisual, Youtube es facil d'utilitzar i es un lloc on pots trobar cançons que no trobaràs en lloc.

A dia d'avui he pogut col•laborar amb; Arbey Guevara (Veu), amb Albert Alburquerque (Congues), David Marcos (Guitarra), Marta Trujillo (Veu), Ignasi Ruiz (Saxo) i Didac Serrano (Armonica). 


3. Combines  el teu projecte Sr.Smitzz amb Al Quadrat, son diferents, perquè neix el projecte Sr Smitzz?
Podríem dir que son projectes molt diferents, un es un projecte encarat a musica festiva i l'altre podríem dir que es mes de canta autor. Sr.Smizz es un projecte que podria funcionar molt millor en bars o petits escenaris. Però qui sap... 
Sr.Smizz neix de cançons reciclades, d'algunes llibretes que tinc perdudes per l'habitació on treballo. Es un projecte mes intim, mes personal. 


5. Com us veieu dintre del panorama de la música catalana?
Crec que a dia d'avui encara ens queda molt per fer, i ho bo es que tenim molt per ensenyar a la gent. Ara mateix estem cuinant les noves cançons i crec que poden ser molt potents. Així que crec que poc a poc anirem creixent dins del panorama musical català.


6. Com definiries la teva música que fas?
No sabria ben be com definir-la, ja que no em tanco en ningun estil en concret. Crec que el millor nom que l'hi puc donar a dia d'avui es: musica de canta autor mestiza, ja que passo per la rumba, el reggae, el pop, el folk.. I tot el que em surti. 


7. Com us plantegeu la nova gira o el que queda de l’any? Quins concerts teniu previstos? 
La nova gira encara es un misteri. De moment estem treballant al local tot el que vindrà pel 2015. El que queda d'any el plantegem amb la mateixa força que al principi, amb les mateixes ganes. Els pròxims concerts son a Sarrià (10 d' Octubre) , Guissona (18 d' Octubre) i Sabadell (20 de Desembre)


8. Quin ha sigut el teu millor concert com a músic i espectador? 
No sabria dir quin a sigut el meu millor concert com a "music".. Es molt difícil quedar-se amb un. Nomès puc dir que jugar a casa sempre es mes especial. Com a espectador em quedo amb el concert del "Kanka" fa uns mesos enrere a la Sala Bikini de Barcelona. 

9. Quines són les teves influencies musicals? 
Les meves influencies son estils variats. Potser a dia d'avui escolto principalment; Ben Howard, Mario Diaz, El Kanka, Jack Johnson, Cas Haley... Pero no em tanco a ningun estil. Crec que tota influencia es bona. 


10. Quina es la teva última descoberta musical emergent?
No sabria dir quin es l'últim artista que he conegut. Potser hem quedo amb Oscar Isaac i la BSO de "A proposito de Lewyn Davis"


11. Un lloc on t’agradaria tocar?
Palau de la musica de Barcelona.


12. Que aconsellaries a un grup emergent?
Que faci el que realment l'hi agradi. Crec que és el mes important en aquest "mundillo". 


13. Què és el que us  apassiona de la música?
Ens apassiona que sigui la nostre vida. Crec que la musica es la que et porta quan la sents. Crec que pot fer que un dia sigui facil, que riguis, que ploris.. Per mi es, i serà, la meva rao de viure.




No hay comentarios:

Publicar un comentario