lunes, 17 de noviembre de 2014

Els Groullers presenten "16 cabres i un munt de vergonyes"



Els Groullers han gravat el seu tercer disc: "16 cabres i un munt de vergonyes". El dia 20 de desembre en faran el concert de presentació a l’Ateneu de Celrà (el Gironès) a les 18:00h.

Aquest treball discogràfic, surt arrel de l’espectacle amb el mateix nom que havíen presentat l’any 2013 també a Celrà, que és el poble que ens acull. Es tracta d’un treball musical a partir de la recerca, de l’estudi, l’execució i la vivència de la música d’arrel del nostre país i d’altres espais propers mediterranis cercant una fórmula musical, una expressió sonora plenament catalana que hem anat treballant durant els divuit anys de vida del grup.



Amb el disc "16 cabres i un munt de vergonyes" volen desenterrar una realitat quotidiana més canalla i desenfadada dels catalans d’altres temps, que resta amagada sota gruixuts toms de recerca en la memòria reduïda de poques famílies o en tot de cançons i tradicions de petites localitats. Pensen, a més, que aquest moment de canvis transcendentals és idoni per la recuperació i difusió del nostre
patrimoni cultural, de tots aquells elements que han anat perfilant el nostre caràcter com a poble.

En aquesta nova aventura els han acompanyat altres músics: Els Berros de la Cort, la Cobla Bisbal Jove, l’Iu Boixadé, en Domènec Ludeña (Domi), en Manu Sabaté, la Lídia Domingo, en Pau Feixas, en Marcel Casellas i en Perepau Ximenis.

El disc el tindran la primera quinzena de desembre, i es podrà comprar als nostres concerts o bé des de la seva pàgina web i sobretot des d’una campanya de micromecenatge, mitjançant la plataforma Verkami, en què a més oferim nous elements de marxandatge que acompanyen l’espectacle i el disc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario