miércoles, 10 de junio de 2015

Pepet i Marieta ens presenta "La Sal de la Vida"


Poc s'imaginaven, els d'Ulldecona, els PEPET I MARIETA que la cançó de l'estiu de TV3 de l'any passat revolucionaria la seva carrera d'aquesta manera. Després liquidar una gira maratoniana de més de 70 concerts durant el 2014, els ebrencs es van tancar en l'estudi amb el productor Mark Dasousa (Aspencat, Zoo) per gravar el seu nou disc. El resultat "La Sal De la Vida", un disc vital i optimista carregat d'energia per fer ballar a tots els ossos del cos. Reggae, ska, eumba, merengue, afro i molt més amb unes lletres marca de la casa, properes, descarades i compromeses, que parlen sobretot de les persones que ens alegren el dia a dia; la gent, que sens dubte, és la sal de la nostra vida.


Un disc enèrgic com ens aconstumen a ser els Pepet i Marieta, amb lletres molt vitalistes, optimistes en un temps de tristor, si alguna cosa et va malament posa una cançó del Josep Bordes a la teva vida i tot ho veuràs amb un altre color, perquè? doncs perquè la música es .... la sal de la vida.

Aquests darrers dies presenten el videoclip “La nineta dels meus ulls” que és el single de “La sal de la vida”, d'aquest  nou disc de Pepet i marieta. Podeu escoltar-lo i descarregar-vos la cançó gratis a http://pepetimarieta.com. També a Spotify i i-Tunes, com és normal.

El videoclip ha estat enregistrat entre el xiringuito de la Platja del Suís de La Ràpita, Les Cases d’Alcanar i Ulldecona. Un munt d'amics i fans l'han fet possible. El director del clip va ser Satyavan Galiana i el càmara Ramón Balagué de http://minifilms.com i l'escenografia i vestuari va còrrer a càrrec de Cinta Bermejo Mulet

No hay comentarios:

Publicar un comentario