domingo, 1 de noviembre de 2015

Leila presenta el seu treball "Black Roses"



Leila publica el seu nou àlbum «Black Roses», editat per Cases de la Música amb la producció de Leila i Joan Torcal "JT"- Ens presenta un repertori on el groove és el fil conductor d'un so ple de soul: Neosoul, R & B, Hip Hop, Funk, Jazz, Blues i Gospel són els estils que barreja creant un so fresc on predomina l'harmonia vocal. «Black Roses» pren el relleu del primer disc de la catalana, «Influences», la seva òpera prima amb la que ha fet que temes com «Mr.O» i «A Little Bit Bitter» pugin fins a les primeres posicions del Top 10 de la plataforma Soul Spain.

Entre les noves veus que sobresurten en l'escena del soul nacional, Leila és una de les més suggerents i atractives. Sofisticada, elegant i seductora ens ha presentat el seu primer disc per diverses sales i festivals mostrant l'arriscada proposta del seu directe. Ara és el moment de «Black Roses» i tot apunta que serà un dels discos de referència per als amants de la música negra.

El projecte Leila neix de la necessitat d'expressar anys de dedicació a la música a través de cançons on conflueixen el cantat i viscut.

S'hi reflecteixen els gèneres i artistes que l'han acompanyat durant aquests anys: Chet Baker, Ella Fitzgerald, Maceo Parker, Erika Badu, Jill Scott, entre molts altres, dels quals beu sense prejudicis per expressar la seva manera de veure i viure la música. El resultat és un projecte honest on les seves pròpies experiències són les protagonistes; seva personal veu fila l'entramat d'harmonia i paraules resultants d'elles, prestant especial atenció a un dels seus signes distintius, l'harmonia vocal.

Tal i com va reflectir Thomas Mann en el seu llibre La Mort a Venècia: «L'artista no és només el que somia, com qualsevol individu, sinó el que construeix somnis». Leila absorbeix aquesta idea i li dóna forma, creant un espai on els seus propis anhels i vivències es materialitzen en un projecte personal preparat per bressolar a qui ho escolti.

Leila són: 
Leila Montes : Veu i líder
Mònica Samit : Cors d'acompanyament
Javier Canals : Cors d'acompanyament
Joan Torcal : Guitarra
Pedro Campos : Baix
Roberto Albrecia : Saxo
Gabriel Zenni : Teclats
Carlos Ronda : Percussió
José Benítez : Bateria

Un disc fresc, molt creatiu que dóna força a un projecte musical innovador, creatiu i amb molta solera. Un disc que demana ser escoltat i que s'ha treballat consciençudament per donar un bon producte i produït per Cases de la Música (un projecte que a Catalunya va néixer per donar suport a grups locals i fer o reforçar l'escena musical de cada localitat) i que amb aquesta acció ho demostra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario