viernes, 26 de mayo de 2017

Entrevistem a Impuls

Impuls: Grup format per tres pelicans incompresos que una nit de moscatell van veure la llum. Ara en serio: som 2 músics i un bateria que vam descobrir que ens molava molt la música i al ajuntar-nos els tres ens vam sentir connectats com tres integrines des del primer moment. Toquem un estil difícil de descriure basat en la improvització que d'alguna manera s'assembla al funky rock però tampoc massa. Les nostres influències van de Jimi Hendrix a Pawn Gang tot passant per Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys, Núria Graham, Led Zeppelin, Explosions in the Sky, Antònia Font, Dire Straits, System of a Down, Mumford & Sons, Manel, entre molts altres.

Just al 23 de març vam treure el nostre primer EP Quan tens amics que són couscous que podeu escoltar i descarregar molt lliurement a impulsflow.bandcamp.com

foto de Impuls grup.

1. Com us vau iniciar en el món de la música i quina es o era la teva motivació?
Ja de ben petits que encara no teniem molt ús de raó els nostres pares van pensar que la música ens faria bé i amb els anys de guitar hero hem anat pulint la tècnica

2. Com es crear el projecte “Impuls”? D’on surt aquest nom? Qui formeu aquest grup i quins grups havíeu tingut anteriorment? Com ha anat evolucionant al llarg del temps?
Ens vam coneixer a la uni i tot va fluir bastant ràpid. Aquest nom surt d’un viatge espiritual a París i està relacionat amb el concepte lamarckia de l’impuls intern i també amb els ritmes circadians que comprenen la vida.
El grup esta format per Dalmau al baix que havia format part en diversos grups com ara Aliens in my room i the Wends, Jordi a la bateria que havia participat en la aclamada formació de Rockafort i Lluc a la guitarra que no estava vinculat fins aquell moment al rockanroll però havia format part en altres formacions de música classica i  tradicional com ara el grup de gralles a3sons.
No hem tingut gaire temps d’evolucionar ja que només portem un any. 

3. Quins mitjans, col.laboradors heu tingut per gravar la vostra música? Com us he promocionat com a grup?
De moment ens ho estem finançant i organitzant tot nosaltres mateixos tot i que volem agraïr a ITES l’accés als seus estudis i  a l’Adrià Smilges per gravar editar i masteritzar la merda que portàvem dins.
Ens hem promocionat per les xarxes socials i fent-nos molt pesats amb els nostres amics i familiars.

4. Que se sent al participar al premi Sona9 i arribar a ser finalista?
Molt satisfets de que a algú li agradi el que estem fent.

5. Com us veieu  dintre del panorama de la música catalana? 
De moment molt des de fora però qui sap quines sorpreses depara l’univers.

6. Com definiríeu la vostra música?
És bastant dificil de descriure. És com una barreja de rock funk i indie sense parar a pensar si sona massa bé.

7. Com us plantegeu els propers concerts? On us podrem veure? 
Els proxims concerts seran puta lokura a full gas sosi. Ens vau podeu veure al 15 de maig a les 20.00 a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i al 28 de maig al migdia a l’Art de Pas al concurs Vicsona (Vic).

8. Quin ha sigut el vostre millor concert com a músics i espectador? 
Com a espectadors RHCP a París com a tocadors 2 cançons etíliques en un local. El Dalmau no es sabia la lletra.

9. Quines són les vostres influencies musicals? 
Les nostres influències van de Jimi Hendrix a Pawn Gang tot passant per Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys, Núria Graham, Led Zeppelin, Explosions in the Sky, Antònia Font, Dire Straits, System of a Down, Mumford & Sons, Manel, entre molts altres.

10. Quina es la vostra última descoberta musical emergent?
Roko Banana i Panellet.

11. Un lloc on us agradaria tocar?
Ens agradaria molt poder tocar a: Bercy2 Primavera sound, Stroika de Manresa, Antiga Fàbrica Estrella Damm, Yeah Indie Club, Palau de la música, Pati del darrere de John Frusciante.

12. Que aconsellarieu a un grup emergent que comença ara amb el seu projecte musical?
No ho sabem ben be perque encara estem començant pro posar-hi moltes ganes i fer les coses que et surtin de dins enlloc de intentar agradar a algú.

13. Què és el que us  apassiona de la música?
Poder expressar coses que no sabriem com fer d’una altra manera. Llibertat total. Autoconeixement.


No hay comentarios:

Publicar un comentario