martes, 25 de julio de 2017

Parlem de Noel Biniés i el seu disc "Tiempos mejores"

foto de Noel Biniés.

Noel Bieniés es un artista de Sant Feliu de Buixalleu, va i bé entre les vies que lliguen Breda-Sant Celoni-Granollers-Barcelona. Atrapa sons i no li queda més remei que ajuntar-los amb lletres i fer-ne cançons. Es un agraïment a la vida i al inventor de la gravadora, que perfecciona la memòria del seu cervell impedint que se li oblidin els sons que arriben a ell...

Humà contemporani-contradictori com el que més, transita pel cel igual que pel fang. Va aprendre a fer cançons per gust i com a teràpia musical en l'intent de curació contra la bogeria de la vida i l'home modern, però sobretot perquè em va donar la gana. Canta per l'amor a l'art i les dones, però menja per amor a la seva panxa. Tot té un sentit sense sentit. Ell el trobo i el torna a perdre, i així serà fins el dia que la palmi. 

El artista a recollit diferent premis: Premi a la millor lletra ("La gana") i premi del públic al Ier Certamen de joves cantautors de Xàtiva 2017, Tercer premi al concurs de cantautors de La Fada Ignorant d'Andorra, 2016, Guanyadors del premi de ràdio Granollers al millor grup de música emergent del Vallès Oriental a la fira de música de Cardedeu 2015 i seleccionats als concerts preliminars del Sona9 2013. Premi "Que soni!" al millor cantautor de la fira de música de Cardedeu 2012

Actualment la banda de transeünts que m'acompanya són:
Pau Caro al baix elèctric i acústic
Joan Alfaras a la guitarra elèctrica i segones veus
Xavi Pasqual a la bateria
Martina Vayreda al teclat i segones veus
Marcel Alà al violí

Ara presenta la seva maqueta "Tiempos Mejores" un recull de les seves millors cançons: "Tiempos Mejores", "Si vens amb mi", "Todo Vugaridad", "Salud y olivas" (chica normal), "Trepar la hierda", "Salvaje", "Perdidos al azar", "Dimoni", "Palabra amiga", "Lentamente", "Món desert" i "De Tranquis". 

Retalls de vida, de món i de vivències personals que fàcilment es poden compartir i que té l'ànima de la música la passió i sensibilitat. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario