lunes, 24 de julio de 2017

Parlem del Sebas de la Calle i el seu disc "Melodias y pensamientos"

foto de Sebas De la Calle.

Sebas Pallarés Santos més conegut com "El Sebas de la Calle" és un jove cantant i compositor nascut el 1984 a l'estranger de Barcelona.

Criat entre guitarra i palmes, fent honor a les seves tradicions familiars, ha triat la seva veu inconfusible i la seva bonica forma de transmetre el seu missatge com el seu mode de vida.

Melodia per les rumbes com ningú del segle XXI i és capaç d'arribar a l'ànima de qualsevol persona amb les seves meravelloses lletres. És el que ara es denomina un fenomen de les noves tecnologies, els seus vídeos a YouTube giren entorn dels 3 milions de visualitzacions i en les xarxes socials compta amb més de 25.000 seguidors.

Sebas de la Calle, humil i sincera, en directe, es presenta amb una banda de mythics rumberos de la escena barcelonesa i junts fan una explosió de música que pocs aconsegueixen aconseguir, utilitzant un ampli repertori de composicions pròpies i ajudant-se de cançons / himnes d'altres artistes molt reconeguts del nostre país.

Després d'una maqueta autoeditada, acaba de publicar el seu primer àlbum Melodies i pensaments una producció en la qual ha comptat amb la col·laboració de Juan Cortés, dels Banis (en la balada "L'eterna soledat") i de la seva pròpia banda, així com amb l'inestimable suport moral de Parrita.


No hay comentarios:

Publicar un comentario