jueves, 3 de agosto de 2017

Entrevistem Belmont's Revenge

Belmont's Revenge neix un octubre de 2014 a Sabadell (Barcelona) responent a la necessitat imperiosa -gairebé vital - de versionar música de videojocs. El nom de la banda rendeix tribut a Castlevania, adoptant el subtítol del segon joc publicat en GameBoy, del qual recomanem encaridament escoltar la seva orgàsmica banda sonora.
Els quatre integrants d'aquesta formació metall-consolera som maníacs de les consoles, col·leccionistes tant de programari i maquinari dels 80 i dels 90, pel que les nostres versions presten especial atenció als videojocs d'aquesta època (els mola el Retro !) encara que no es tanquen a tocar coses més modernes.
Belmont's Revenge és, a nivell musical, la unió entre el Heavy Metal i els videojocs 'Estimem les dues coses" diuen.

foto de Belmont's Revenge: versiones de videojuegos.

1. Com us vau iniciar en el món de la música i quina es o era la teva motivació?
Tots quatre ens vam iniciar en el món de la música d´adolescents, motivats per les grans bandes de Heavy Metal. D´altra banda, també escoltavem i ens sentiem molt atrets per la música dels videojocs que jugavem de petits.

2. Com es crear el projecte “Belmont's Revenge" i com ha anat evolucionant al llarg del temps? Teniu altres projectes paral.lels o anteriors?
Quan en Marc (guitarra) anava a l´institut ja tenia la idea de fer un grup de covers de videojocs.  Ja de gran es va coneixer amb en David (bateria), qui tenía la mateix il·lusió i van crear "The Belmonts", però sent només dos la cosa no va tenir gaire recorregut. Anys després van coneixer en Jordi (guitarra) i en Carlos (baixista), tancant la formació final i aquí neix "Belmont's Revenge"

3. Quins mitjans, col.laboradors has tingut per gravar i promociar la vostra música?
Més enllà de grabacions casolanes, a qui hem de donar les gràcies és a Miguel Angel Marchal de RA Studio per proporcionar-nos els mitjans i suport per poder fer una grabació de qualitat  :)

4. Com us veieu dintre del panorama de la música catalana? Com veieu el panorama musical sabadellenc?
Ara que ens ho preguntes ens donem compte que aném a la nostra bola, no fem gaire cas del que fan els altres grups. I per aquest motiu no tenim clar com deu ser el panorama actual a la nostra ciutat, si és esplendid o més aviat lamentable.  Només sabem que hi ha alguns grups molt bons...

5. Com definirieu la vostra música?
Covers de videojocs retro

6. Quins son el propers concerts que fareu?
Seguin-nos a la nostra pàgina de Facebook, trobareu tota la informació allà!  :)

7. Quin ha sigut el vostre millor concert com a músic i espectador?
Com a Belmont's Revenge en destacariem un a la sala Breakout de Sabadell que va ser especialment divertit, tothom reía, hi havia molta complicitat entre públic i grup. També el que vam fer a l´Arcandreu de Barcelona va ser bastant memorable per a nosaltres.

8. Quines són les vostres influencies musicals?
A trets generals podem dir que els quatre venim del Metal i dels videojocs

10. Quina es la vostra última descoberta musical emergent?
Tenim moltes ganes d´escoltar la banda sonora del Sonic Manía!  ;)

11. Un lloc on us agradaria tocar?
Tocar al Budokan de Tokio sería la ostia.

12. Que aconsellarieu a un grup emergent que comença ara amb el seu projecte musical?
Que gaudeixin del que fan i que s´ho passin bé.

13. Què és el que us apassiona de la música?
La capacitat brutal de generar emocions.
  

No hay comentarios:

Publicar un comentario