domingo, 24 de septiembre de 2017

Adala presenta el seu cd "Gel"

foto de Adala.

Adala neix a Barcelona el desembre de 2015 i és el projecte personal de Guillem Simó. És a principis d’aquell mateix mes que llença el primer single “Temps de Guerra” a través de la discogràfica La Panchita Records. El single està grabat al Siva Studio i el riddim és co-produit per Adala i el seu germà de sang i productor musical Quim Siva. “Temps de Guerra” de seguida aconsegueix l’èxit entre els amants de la música d’arrel jamaicana de la ciutat i “Adala” passa a ser un dels punts de mira de la nova generació de cantants de reggae de la qual pot presumir la Ciutat Comptal.

Al mateix mes de desembre, Adala reuneix una banda sota el nom de The Cold December i decideix grabar el seu primer EP anomenat “Born” a La Panchita. Roger Villanueva aka Bongoroll n’és el principal productor i baterista i, juntament amb la resta de la banda, creen el nou so de The Cold December. Aquesta vegada decideixen oferir un producte més downbeat, amb influències del reggae rockers i amb certa producció de dub durant la mescla realitzada per Chalart 58. A més, l’EP està carregat de consciència social des d’un punt de vista més emocional.

Ara presenta el millor fins l'epoca el seu treball "Gel" més emocional que mai, amb temes com "Cold in paradise", el temes en català "Drames", "Quantes plujes" i "Dama", "December", "What can i say", "Mr. Fireman", "Look inside" arriba als nervis del nostre cos, fent bellugar quelcom especial dins nostre, i es que això es el que té, fer la música amb sentiment i amb tot el cor, que s'encomana. 

Adala està format per: Guillem "Adala" a lletres i veu, Roger "Bongoroll" Villanueva a la bateria i percussió, Kike Zudaire al baix, Otger Ibars als teclats, Martin "Mato" Anderson a les guitarres, Quim "Siva" Simó al saxo i Pol Cardona al cors. Tal i com va sent constum el disc ha estat gravat a La Panchita Studio, produït i arrengat per Bongoroll, Adala i Q.Siva i mesclat per Gerard "Chalart 58", Casajús i Q.Siva, masteritzat per Xavier "Lek" Farré. El disseny va a càrrec d'Ivan Peñalba i esta sota el segell "La Panchita Records". Esperem que gaudiu tant com nosaltres amb aquest treball:  


No hay comentarios:

Publicar un comentario