domingo, 17 de diciembre de 2017

Indians presenta el seu 3er treball "Culparemos al amor"


Avui parlem de la banda de rockin & roll with roots de Barcelona, INDIANS. La banda barcelonina formada el 2011 executa un estil rockabilly y rockin 50s amb cançons escrites en espanyol i ve de l'evolució dels V59, nascuts el 2006, a Barcelona.

Actualment és una formació bàsica Rock & Roll amb quatre instruments. Veu, guitarres, contrabaix i bateria. Així és com es presenta per a aquest 2017 encara que els dos últims anys hagi estat un trio sense bateria, ha editat un parell de treballs així, en concret el primer cd anomenat "Bom Bom" i una demo gravada en directe el 2012. Un CD que anava per demo i es va acabar convertint en un modest CD de 200 còpies, esgotades!
El repertori es serveix en un 75% de composicions pròpies, la major part en espanyol, i la resta, un elenc de diverses versions rockers 50s amb una visió més personal. I tot junt, té gust de Rockin 50 's per tots costats.

Els músics que componen la formació són:

Dani Trabal (V59, Carol Dee, Faraons bcn ...) a la veu i guitarra acústica.

Mike Segura (Shakin Gamblers, Sparkles, Nu Niles ...) a la guitarra solista.

Jordi Benavides (Garatge Tucan, Bigsby boy & Slappers ...) al contrabaix.

Luis Chicote "Rebel" (Imperial Surfers, Desbocados...) a la bateria.

Els treballs d'estudi són:
- BOM BOM - 2013 - CD
- DEMO Rockin' & Rollin' - 2016 - CD
- CULPAREMOS AL AMOR - 2017 - CD

Aquest es el treball que avui parlem com a novetat: un disc fresc i enèrgic que destaca pel seu ritme, sona a velles cançons però passades pel filtres actual, un disc que no et deixarà indiferent. La banda tot i les influències evidents dels 50s, ha agafat el seu so característic, a part de la velocitat, es basa en la conjunció d'una guitarra, una bateria i el slap del contrabaix, que ofereix una important funció rítmica, així com la veu solista molt peculiar que sol imitar efectes d'eco, reverberació i hic ups. 
Les lletres sempre d'amor i de vida al carrer tant habitual en aquest estil musical.
Un disc a tenir molt en compte, tant pel factor vintage com pel factor  a adaptar el rockabilly dels '50 a les èpoques actuals.
Gravat a Nellcôte Recording Studios i SuperWave Records per Alex More i Luis Chicote. Mesclat i masteritzat a Superwave Records per Luis Chicote, produit per Luis Chicote i Indians amb el disseny de la portada i interiors de Peter Ortega i Fotografia de Elena Molero.


No hay comentarios:

Publicar un comentario