domingo, 25 de febrero de 2018

VADEBO presenta el seu tercer disc "La Por"


El grup valencià VADEBO publica el seu nou disc anomenat “La Por” (2018, Maldito Records) ha publicat el 16 de febrer. Després de quatre anys de vida i més de 120 concerts a l’esquena, aquest serà el tercer treball d’estudi de la banda després d’haver publicat “Travesses” (MalditoDigital, 2015) i “Actitud” (Maldito Records, 2016).
El LP ha estat enregistrat entre ZStudios (Mislata, València) i WZ Estudi (Borriol, Castelló) per Tony García i Sam Ferrer. La mescla s’ha dut a terme als estudis Sonido XXI per Javier San Martín a Navarra, a banda d’haver comptat amb Enrique Soriano de Crossfade Mastering (València) per a la masterització. Per últim, en allò que es refereix a la producció, la banda valenciana ha comptat com en l’anterior treball amb Sam Ferrer, qui ha treballat amb grups com Auxili, La Raíz, Zoo, Trahstucada o El Último Ke Zierre, entre d’altres.
En aquest nou projecte discogràfic es podran escoltar 10 tracks nous on es pot percebre una clara evolució de la banda: sons més electrònics, major presència del rap, així com cançons més directes i polítiques.
A “La Por” també es poden trobar col·laboracions de bandes tant locals com nacionals i internacionals, com són les de les valencianes “Machete en Boca”, Josep Panxo de “La Raíz” i Adrià Salas de “La Pegatina”.
Aquest disc gira al voltant del concepte de la por, una emoció comú a totes les persones. Com assenyala Dani Redò, cantant del grup: «Totes, en algun moment o altre, vivim circumstàncies que ens fan sentir por. Per això la banda ha volgut fer una reflexió sobre aquestes diferents situacions de por, de com paralitza, de com s’utilitza com a eina de control social. Però també de com utilitzar aquesta por per reaccionar, per fer front a les diferents situacions d’injustícia que vivim al món i en concret en un context de ciutat, de la perifèria d’una ciutat com és València».

No hay comentarios:

Publicar un comentario