miércoles, 6 de junio de 2018

Chris Kramer & Beatbox 'n' Blues i el seu darrer disc "On the way to Memphis".


Chris Kramer & Beatbox 'n' Blues: Un innovador trio consagrat a donar un impuls en l'evolució del Blues. Una atrevida idea de creuar la formació amb dos guitarra, veu i harmònica amb un element d'un altre estil, Beatbox, amb un resultat fascinant en el directe que fa que el públic es quedi aclaparat.

"Només heu de tancar els ulls i deixar-vos portar on els vostres somnis us vulguin dur. Ara tocarem la banda sonora d'aquest somni -
Bon viatge a tots! "
Chris Kramer

La formació: Chris Kramer (harmònica, Guitarra, Veu), Kevin O Neal (Beatbox) i Sean Athens (Guitarra). Tres mestres en el seu propi instrument, els quals amb la concatenació de solos de guitarra, harmònica i l'inusual Beatbox, captiven a l'audiència, aconsegueixen que entrin en el groove i que sempre vulguin més.

En aquesta gira ens presentaran el seu darrer disc "On the way to Memphis". On es demostra que el cantant i mestre de l'harmònica Chris Kramer, conegut per ser un talentós narrador, sap com fer arribar el missatge més enllà de les paraules: els temes instrumentals sempre són una part memorable de seus directes.

De vegades sonen tradicionalment blueseros, altres orientats al funky i al groove, amb un so de vegades cru, rocker i elèctric, i altres suau, acústic i ple de sentiment -aquest trio està format per veritables artesans de la música. I a causa de la seva infinita passió per tocar, que guia els seus directes, l'espectacle està garantit per a un públic entusiasta.


GIRA JUNY 2018

 13/06 Pamplona, ​​Kafé Zentral

14/06 Santander, Rock Beer The New

15/06 Fisterra, Festival Fisterra Blues Experience

16/06 Madrid, La Coquette

17/06 Banyoles, Aphònica

No hay comentarios:

Publicar un comentario