domingo, 3 de junio de 2018

Sebas de la Calle presenta el segon disc "Mi verdad"




El Sebas de la Calle presenta el seu segon disc: "Mi verdad" (Rocket Music, 2018).
La autenticitat d'aquest "rumbero de la calle que se sentia estimat i agraït per la seva gent" va ser el que va convertir-lo en un viral fenomen en Youtube, i l'autèntic del Sebas és precisament el que més brillen en aquest segon treball, amb arranjaments que visten les seves potents cançons aportant un aire fresc i festiu als temes moguts, però també destacant el caràcter íntim de les cançons més tranquil·les.
Proper, com sempre, en "Mi verdad", fidel als seus orígens flamencs i rumbers, segueix cantant sobre vivències pròpies al barri, tant a través de ritmes alegres com de balades profundes i sentides. Però ara va més enllà i també experimenta amb altres sons i ritmes: la enganxosa "Fátima", el primer avançament del disc, compta amb aires orientals tant en la música com en la lletra en àrab amb la col·laboració especial d'Agaila Mohamed en la veu .

Després de "Fátima" i "La bicicleta" , ara ja es podem escoltar dues cançons més de la disc que acaba de sortir a la venda: "No me verás llorando" i "Es ella".

El disc anterior de Sebas, "Melodías y pensamientos" (Rocket Music, 2017), va tenir una gran acollida per part del públic, entrant a les llistes dels àlbums més venuts a Espanya tant en format físic com digital, i molts dels vídeos que ha compartit El Sebas a YouTube superen el milió de visites. Una carrera prometedora que es va anar gestant a foc lent i ara es consolida amb aquest segon treball, La meva veritat, amb 12 composicions pròpies en un àlbum produït per Jack Tarradellas, situat des de feia diverses setmanes entre les més venudes d'Espanya a Amazon, quan fins avui solament estava disponible en preventa.

Sebastián Pallarés Santos, més conegut com "El Sebas de la Calle", és un jove cantant i compositor nascut el 1984 a l'estranger de Barcelona.
Criat entre guitarra i palmes, fent honor a les seves tradicions familiars, ha triat la seva veu inconfusible i la seva bonica manera de transmetre el seu missatge com el seu mode de vida. Sovinteja entre rumbes com ningú del segle XXI i és capaç d'arribar a l'ànima de qualsevol persona amb els seus lletres.

Sebas de la Calle, humil i sincera, en directe es presenta amb una banda de mítics rumors de la ciutat de Barcelona i junts fan una explosió de música que pocs aconsegueixen aconseguir, utilitzant un ampli repertori de composicions pròpies i ajudant-se de cançons / himnes d'altres artistes molt reconeguts del nostre país.
Després d'una maqueta autoeditada (de les quals va vendre centenars de còpies d'una manera totalment artesana) i el seu àlbum "Melodías y pensamientos" (Rocket Music, 2017), presenta ara la seva segona disc oficial, "Mi verdad" (Rocket Music, 2018).
El Sebas és un músic modest que prefereix reduir el seu mèrit i èxit a la complicitat i gaudir amb el seu públic, que cada vegada en major quantitat acudeix als seus concerts.
"Fátima" acumula més de 60.000 visualitzacions a YouTube en pocs dies.


1 comentario: