miércoles, 11 de julio de 2018

PINKPONI presenta a Barcelona el seu nou disc La Ràbia i la Calma


Pinkponi presentaran el seu nou disc "La Ràbia i la calma" a La Nau de Barcelona. Serà aquest proper dijous 12 de juliol a les 21h.  El concert comptarà amb les col.laboracions en directe de Tomás Robisco, Joan Masdéu i Esteve Coll. 

La Ràbia i la Calma (Satélite k 2018) és el nou disc de Pinkponi, un recull de sis temes nascuts a cavall del moment social i personal de la banda durant l'any 2017. Les cançons transiten entre la denúncia i les experiències viscudes, arran de canvis soferts en la formació. "La Ràbia i la Calma" reflecteix els estats d'ànim als quals estem tots sotmesos davant de les injustícies tan socials com personals i convida a la reflexió. En aquest treball, Pinkponi assoleix un so més madur i contundent, una primera part en l'evolució i la recerca de noves sonoritats.

El disc ha estat enregistrat el febrer del 2018 a Bucbonera Studios, coproduït entre la banda i Tomàs Robisco, amb qui han el.laborat un treball curós i ple de matisos, que transpira l'evolució d'un grup tan heterogeni com singular.

Una atmosfera elegant i contundent que captiva. Lletres que ens expliquen històries quotidianes plenes de llum i ombres sense deixar de banda la crítica social envoltades d’una musicalitat plena de matisos on la sensibilitat i el tempo hi juguen un paper principal.

El naixement de la banda es remunta al 2014 amb una formació inicial de quatre membres: Jaume Bardina (veu), Quim Coll (pianos), Enric López (bateria) i Ferran Esteve (guitarres). Al 2015 que s’hi afegeix José Manuel Duran (baix) i al 2016 Tavi Mill (veu), tancant la nova formació per completar una banda que generarà en menys d’un any un univers propi. Amb el seu primer disc Diumenges (SateliteK, 2016), apareixen a l’escena amb una bona acceptació per part de la crítica i serà aquest 2018 quan presenten el seu segon treball La Ràbia i la Calma, per consolidar la seva proposta.


No hay comentarios:

Publicar un comentario