viernes, 10 de agosto de 2018

Mama Patxanga ens presenta el segon disc "1984"


De la Rumba al reggae, de la world music al rock psicodèlic. Del drum’n’bass al pop. Mama Patxanga és mestissatge en estat pur, música festiva per a ballar i pensar.
Després de voltar amb el seu primer disc "Aliwbili" gravat al 2014 ( podeu llegir post que vam fer a la sortida de disc aqui) que els ha portat a fer més de 50 concerts compartint escenari amb artistes de la talla de Strombers, At-Versaris, Costo Rico, l’Orquestra Mitjanit, Pirat’s Sound Sistema o la Troba Kung Fu, durant aquesta nova gira ens presentaran el seu recent editat nou disc “1984”. Un disc que segueix el camí marcat per l'anterior, però més madur, cuinat a foc lent i que incorpora nous matisos i sonoritats a les ja característiques de la banda.
Mama Patxanga és energia positiva, una amalgama de sons i colors, nou músics a sobre de l’escenari i una hora i mitja d’espectacle frenètic que no deixa a ningú indiferent. La recepta perfecte per a les millors nits de Festa Major. T’ho perdràs?

"1984" és un pas endavant en el camí de la banda. Els canvis a la formació han aportat noves influències i noves maneres de fer i de treballar. El nou disc de Mama Patxanga explora noves rutes de la música llatina a part de la rumba i les fusiona amb el rock o el reggae, sense deixar de banda l'herència africana.
"1984" parla dels carrers, dels barris, de les ciutats, de la seva gent i de les seves històries. Aquest és el lligam que connecta, d'alguna o altre manera totes les cançons del disc. Cançons d'amor i de guerra, de festa i de revolta. Aquest aire també es respira a la portada del disc així com a les fotos promocionals de la banda, fetes al barri antic de Martorell. Un barri, com tots els barris vells de les nostres viles i ciutats, ple d'història (i d'històries).
"1984" és un cant a la llibertat en temps foscos, com era el refugi del Wilson i la Julia a la novela d'en George Orwell.


No hay comentarios:

Publicar un comentario