martes, 14 de agosto de 2018

Parlem del nou treball de PIPO TI & Forward Ever Band "Una vida entera"


A principis de 2017 a Okomé Studios de Madrid, es vam tornar ajuntar els mateixos membres que van crear "Mas ruido"de GREGTOWN 5 anys enrere, aquesta vegada per gravar un àlbum sota el nom de PIPO TI & Forward Ever Band anomenat "Una vida eterna".
Degut a que el projectes es va basar en treure les idees ja preconcebudes de Pipo, es va decidir que seria un àlbum de col·laboració entre banda i cantant, sent la mitat dels instrumentals ideals, propies de Pipo i l'altre mitat d'instruments originals de Forward Ever Band, creant un equilibri perfecte per donar un àlbum de reggae pel 2007, un camí de maduresa personal i musical.
Cal destacar les col·laboracions d'artistes representatius de l'escena reggae dancehall d'Espanya com Lasai, Chulito Camacho o Brother Wildman de Emeterians. Això unit als cors i harmonitzacions per part del propi B-Wildman i Maga Lion, fa que la col·laboració amb Emeterians sigui constant al llarg de tot el àlbum.
Roots, Original Dancehall & Dub sense complexes i en espanyol, amb una temàtica conscient i molt actual, carregat de crítica social i protesta, però també ple d'amor per tot el que ens fa estar “vius” , sent el àlbum més íntim i sincero de Pipo Ti en tota la seva discografia.
Tots els instrumentals han estat gravats per Forward Ever Band en Okoumé Studios (Madrid) sota la supervisió tècnica de  Lorel Torremocha “Mista T”. Totes les veus gravades en Oktopus Studios (Madrid). Amb la mescla de Chalart58 a La Panchita Records (Barcelona) i el màster fet per Mike Caplan en Lion & Fox Washignton (USA) i el disseny de l'àlbum per GranOM (MEX).

Amb grans temes enèrgics, potents i creatius com "Una vida enterna" que dona nom a disc, "Bye Bye Politicians" i "Let Me Know" inicien aquest disc potent. Desprès tenim varies col·laboracions: Tenament Yard ft. Brother Wildman "outta" Emeterians i Demasiada Pressión ft. Chulito Camacho (album version), despres el tema que es veu en el videoclip" Good vibes" ft Lasai. Amb cançons rítmiques i potents amb espanyol com "Decimos No", "Mírame" o "Te enfadas" concentra el poder del disc. Amb dos Chalart58 Live Mix Version acaba el tremedo disc "Bye bye PoliDUB" i Decimos DUB".

El reggae i el DUB es més viu que mai amb PIPO TI i aquest "discàs" que podeu escoltar per totes les plataformes, us deixem amb el videoclip per ballar:


No hay comentarios:

Publicar un comentario