jueves, 18 de octubre de 2018

El Kamión de la Basura presenta el seu nou treball "Surcos"


"Surcos" (Maldito Records, 2018) és el nou EP de El Kamión de la Basura, banda de referència en l'escena alternativa de les províncies de Múrcia i Alacant. Els 6 talls d'aquest treball formen un còctel d'influències llatines i jamaicanes, cuinat a foc lent a la vora del Mediterrani. Amb aquest nou treball celebren el seu 10è aniversari, consolidant la seva potent so i el seu directe festiu i combatiu. El disc ha estat gravat en RPM Estudis (València), sota la producció de Juanmi Martínez i Roger Garcia (productor d'artistes com La Raíz, La Gossa Sorda o Xavi Sarrià).


Aquest nou disc veu la llum 3 anys després que editessin el seu últim treball d'estudi, Préndelo, 2015, amb el qual van recórrer bona part de l'Estat espanyol amb les gires #PréndeloTour2015 i #NoHayDosFuegosIgualesTour2016"Surcos" (Maldito Records, 2018) suposa un nou salt de qualitat, que reflecteix el punt de maduresa de la banda. Promet ser el punt de partida d'una gira que tornarà a mostrar l'essència de El Kamión de la Basura: un directe enèrgic, en el qual s'entrellacen el latin, l'afrobeat, l'ska o l'electrònica, i en què la sinergia entre els músics i el públic és la veritable protagonista.




El primer single i videoclip és la cançó "Desparasítame". Es tracta del tema més desenfadat del nou disc i serveix d'avantsala a l'explosió de so que trobarem a "Surcos"


No hay comentarios:

Publicar un comentario