jueves, 1 de noviembre de 2018

Abismo el projecte de Alberto Arnau presenta disc "Canciones Satánicas"


El que havia de passar ha passat. Després de vint anys al servei del rock and roll i cinc discos gravats amb Visitantes, ha arribat el moment que Alberto Arnau li reti comptes al mateix Llucifer. El Diable no compra barates les ànimes i en aquesta ocasió el tribut li ha arribat en forma de ‘Canciones Satánicas’, un disc aclaparador i absolutament diferent amb el qual el de Terol dóna per inaugurat un nou projecte musical titulat Abismo.

Gravat a Pamplona amb Iker Piedrafita, Arnau presenta un treball en el qual explora territoris molt diferents al dels riffs elèctrics i els power chords d'influències rollingstoneras a què ens tenia acostumats. Ritmes lents i harmonies carregades de tensions i melodies fosques, gairebé gòtiques i amb ressons progressius, difícilment etiquetables, que no prescindeixen de la guitarra però que incorporen violoncels, violins, pianos clàssics, hammonds, sintetitzador, bateries amb so industrial i cors com per sonoritzar una dotzena de pel·lícules de terror. Una proposta musical diferent que es manifesta en vuit talls, des d'una versió del ‘Viajando al fin de la noche’ de Los Suaves a l'aterridor ‘Me dice Satán’, passant per temes amb aires distòpics com‘Los zombies de la cripta’, las catastrofistes ‘Belleza apedreada’ o ‘Amor vampiro’ o la irreverent ‘Vivir’.  Un disc, per fi, que requereix d'una degustació lenta i reposada, que exigeix ​​mastegar cadascuna de les paraules i dels acords exhalats per Alberto Arnau per gaudir-se plenament i conèixer el més profund de les entranyes del músic de Terol.

Abismo es presentarà davant els mortals, en directe, amb una banda composta per Venom (Vega Molina) al baix, De Salem (Rocío Alonso) guitarra i cors, l'Empalieur (David Pascual) a la bateria, i el mateix Abismo (Alberto Arnau) a la veu i guitarra. Compte a més amb la col·laboració de Pili Collados en els cors i Reaktiu en la faceta gràfica. I la fosca complicitat del Maligno, que es prepara per fer caixa entre aquells que s'atreveixin a gaudir de ‘Canciones Satánicas’, un enorme i maleït disc.


No hay comentarios:

Publicar un comentario