sábado, 3 de noviembre de 2018

El Reno Renardo presenta "Hostiopatia"



Doncs avui parlem de El Reno Renardo que arriben amb la sisena criatureta sota el braç, que ha vist la llum el passat 19 d'octubre i es dirà "HOSTIOPATIA". Disc rere disc mai saben el que fan, si segueixen o si descansen, perquè això es tracta de passar-ho bé, que, si haguéssin volgut guanyar "pasta", hauríem triat altres camins. No obstant això, més de 11 anys després, aquí segueixen. Per què? us preguntareu? Doncs en gran mesura, per tots vosaltres, que esteu aquí sempre respectant els garitos, els festivals, dient-nos el guapos i macos que son, el fornits i valents, el simpàtics ... En fi, que així, qualsevol segueix. I a més d'això, ens porten mimats i amb birres a tot arreu, doncs què direm, que endavant.

Aquest és el disc que els ha sortit dels nassos, ofenem a molta gent, perquè la gent és imbècil i perquè som així, què hi farem. Diuen bestieses, es fiquen amb més gent i diem més bestieses. El que ve sent El Reno Renardo, anem (o el Reno Renaldo, que mana ous que encara sigui així de vegades per a alguns i algunes).

Pel que fa al disc, ja que són 14 temes, més pesats que en anteriors discos creiem, i d'estils variaditos també. Està tot compost per Jevo, com sempre, i gravat en GrabaSonic ia casa nostra, com sempre també, que en gayumbos es grava a gust. El mastering aquesta vegada va a mans d'Enrique Soriano, de Crossfade Mastering, de qui només hem sentit lloances i li ha donat un toc molt maco. Hem tingut la col·laboració estel·lar de Juako Malavirgen en el tema Conspiranoid i també un munt de cameos, perquè som macos i caiem bé (a alguns ...) i hem tingut el plaer de comptar amb Los Gandules, Juako Malavirgen (li tornem a esmentar pel bakalao al Pil-Pil que es va clavar), Juan Abarca de Mama Ladilla, Charly Glamour de Gigatron, El Chivi, els Tardes de tontuna, Yago, Chefy dels collons i Patxa d'Ad Eternum i un munt més d'amics que no caben aquí . Us agafeu el CD i us ho llegiu, i ja ...

El disc torna a sortir de mà de Maldito Records, que segueixen sent molt macos i ens segueixen tractant molt bé, i sortirà en totes les gaites digitals de torn que existeixen. A més, el penjen a la web per a qui vulgui descarregar gratis i farem algunes còpies en físic també per als més fans, no us preocupeu.

I això, que esperen que us agradi i tal, i que ens veiem a les sales, o en els bars, o cobrant la grossa en l'administració de loteria, potser ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario