domingo, 4 de noviembre de 2018

El Niño Erizo presenta el mini-LP "El problema se resuelve con abrazos"


EL NIÑO ERIZO es una banda fundada a principis de 2017, per Juanto y León, components d'altres bandes de Jaén capital, i que decideixen retornar als escenaris desprès d'un època de desconnexió musical, contacten amb diferents musics procedents d'altres bandes de Jaén i província i a mitjans de 2017 la banda queda com està composada actualment. Com tots els seus components venen de diferents bandes d'estils molt divers, des del rock dels 90, passant pel indie, el "progressive" i el pop més pur. Totes les influencies, ben mesclades i amb unes melodies enganxoses i sense pretencions, fan que les seves cançons arribin fàcilment a la gent.
Ells son un quintet format pels següents musics: León (veu i guitarres), Raúl (guitarra), Miguel (baix i veus), Dani (teclats i programació i Juanto (bateria i percussions).
El setembre de 2017 fan la seva primera actuació en públic al Festival Abyda Sound. Des de llavors, no han deixat d'oferir directes cada cop més rellevants, han acompañat a Dolorosa o La Guardia, i han participat a esdeveniments i festivals com el Hyundai Music Park, al costat de grups com Cycle. Niños Mutantes, Depedro i Alis... agradant molt al públic i ampliant el nombre de seguidors.
"El problema se resuelve con abrazos" (FlorYNata Records, 2018) es el nom d'aquest mini-LP de 7 temes que van gravar entre gener i juny de 2018 a l'estudi de Miguel Beltrán, el baixista de la banda, que te a Torredelcampo (Jaén), va fer a la vegada gravació i producció.
Al seu actual senzill "Simetrías en el Espacio", li seguirà en breu la cançó "Hoy" que s'ha convertit en un auténtic himnre en els directe de EL NIÑO ERIZO.


No hay comentarios:

Publicar un comentario