sábado, 3 de noviembre de 2018

Hante el projecte d'Hélène de Thoury prepara nou disc i actuarà a Barcelona el 8 de febrer


Hante. és el sol projecte d'Hélène de Thoury, anteriorment en Phosphor i Minuite Machine. Darrere de les seves sintetitzadors, Hélène s'escapa de la realitat enfrontant-se a les seves pors. Amb un so sintètic fred, malenconiós, alhora que fosc, es revela i ofereix profundes emocions.

Des del seu debut discogràfic "Her Fall And Rise" (Stellar Kinematics, 2014), "This Fog That Never Ends" i l'EP "No Hard Feelings", doble lliurament en 2016, i l'últim "Between Hope & Danger" en 2017, els tres últims produïts en el seu propi estudi i segell discogràfic establert a Paris Synth Religion (Box and the Twins, The Colder Sigui ...), amb el seu original talent capta l'atenció i respecte per part de públic i mitjans especialitzats, aconseguint girar per Europa, Estats Units i Canadà, en clubs i Festivals.

Progressivament, la música de Hante. forma part de Compilacions, Playlist, Mixes i també Bandes Sonores, "Bienvenue en Éfer" va ser seleccionat per al thriller "Replace" de Norbert Keil. També cal destacar les seves col·laboracions artístiques, ja sigui amb els seus habituals companys Marble Slave i Fragrance., Com recentment amb l'artista contemporani, performer i músic suec Tobias Bernstrup; qui va convidar Hélene en el seu últim àlbum "Technophobic", compartint a duo "Metropolis of Tomorrow".

Sempre fidel al seu misteriosa aurea, Hante. acaba d'anunciar que torna aviat amb el seu esperat nou àlbum. Les dates de presentació espanyoles són el 7 de febrer a Madrid (Sala Costello) i 8 de febrer a Barcelona (Razzmatazz 3).


No hay comentarios:

Publicar un comentario