miércoles, 7 de noviembre de 2018

K-Liu presenta el seu disc festiu "T'ho pinto"


K-liu reivindica el valor de la música festiva amb el seu primer disc “T’ho pinto” (Discmedi, 2018)
L’àlbum de debut és un esclat de festa, vitalitat i energia positiva a ritme i fusió d’ska, rumba, reggae i rock que et conviden a viure l’ara i aquí.
“T’ho pinto”és un disc carregat de força optimista i aire festiu que desprèn la il·lusió desenfrenada de la jove formació sitgetana. Una passió i sensibilitat que ha connectat en tot moment amb el públic a través dels seus concerts i dels dos senzills que K-liu ha avançat, prèviament, a la presentació d’aquest LP de debut. Només cal recordar la gran rebuda que ha tingut el seu primer senzill “Aquesta nit”, entrant a formar part de les 15 cançons més votades que formen “La playlist de l’estiu de TV3”, promoguda pel programa Tot es mou. Podem sumar-hi també l’èxit de “La nostra festa”, cançó que s’ha convertit en el nou himne de la Festa Major de Sitges. Sense oblidar el segon senzill “Todo va a cambiar”, un audiovisual d’allò més cinematogràfic que presenta dues històries de lluita i superació personal que desmunten els estereotips de gènere.
 El nou disc de K-liu desperta l’ànima i encén el foc que vesteix la festa. Presenta una selecció d’onze cançons que remouen la fusió i el mestissatge amb dosis refrescants d’ska, rumba, reggae i rock. És un disc que viu de la festa i per la festa. Trobarem cançons en català i castellà que parlen sobre “els reptes, les pors i els somnis que vivim dia a dia”. Un esclat d’optimisme que vol transmetre la il·lusió i la valentia necessària per sentir que “Tot està per fer i res és impossible”.

K-liu és un grup nascut a Sitges, format per adolescents que compaginen la passió per la música amb els estudis. Les seves lletres parlen sobre els reptes, les pors i els somnis que viuen dia a dia. K-liu fa música perquè la gent s’ho passi bé i tenen l’energia, la frescor i la determinació necessària per convertir cada instant en una festa. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario