lunes, 19 de noviembre de 2018

Samuel López presenta el nou disc "El darrer moviment"


SAMUEL LÓPEZ va néixer a Barcelona i es va introduir al món de la música de petit amb el violí, però al quart any avorreix al món de la música al qual no hi torna fins a l'adolescència. quan el rock an roll canvia la seva vida. És llavors quan comença a escriure cançons i aprèn pel seu compte una mica de guitarra i piano. Crea algunes bandes fugaces per acabar establint-se com a cantautor amb el nom de Sam Destral. 
L'etapa de Sam Destral acaba amb la publicació d'una vintena de maquetes (perdudes pel món d'internet) i dos LP publicats per El mamut traçut: "Tot el que conec és mort"(2013) i "Zoo" (2014), s'estableix a Manresa on decideix allunyar-se del seu alter ego Sam Destral i madurar com a artista. 

"El darrer moviment" (Segell Microscopi, 2018) ha sortit el passat 9 de novembre i amb aquest darrer moviment, Samuel López, abandona l'etapa de cantautor de Sam Destral per retornar a allò que el va fer moure: el rock.
Amb un so completament elèctric, els vuit temes combinen els tempos accelerats i amb un toc de glamour a Senyora o Aniversari amb cançons més pausades i reflexives com "No tanco la porta". Una dualitat translladada també a les líriques on tan aviat trobem un fictici Samuel seductor a Nou look com a una confessió desesperada ben personall a El Fil. Sense deixar entrere l'esperit més experimental i surrealista amb l'èpica Welcome to Mexico.
El disc ha estat enregistrat a Aviram Estudi per Albert Palomar i ha comptat amb la participació d'Eloi Pey a la bateria. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario