lunes, 21 de enero de 2019

SIS VEUS presenten "Els dies i les dones"


Avui presenten el nou disc de SIS VEUS format per Eva Dénia – cant, guitarra /Lola Ledesma – cant, percussions / Maria Amparo Hurtado – cant, percussions / Merxe Martínez - violoncel / Patxi Ferrer – cant, ball, percussions / Maribel Crespo – cant, llaüt, guitarró, percussions / Carles Dénia a la producció i que ha fet alguna cançó.
SIS VEUS es una banda de Alzira, Gandia, Benimaclet, Picanya, San Isidre; va nàixer per homenatjar a Josep Vicent Estellés, però ara ha crescut i ha perdut aquesta vessant poètica i son més cançons pròpies i que parteixen de melodies tradicionals.
Amb Els dies i les dones (Autoeditat, 2018) trobem un disc amb molta essència que forma part de la nova fornada valenciana, que lluiten per l'arrel i alhora per la innovació. Es un bon viatge per la cultura valenciana on trobem cants de batre, jotes, cançons tradicionals i sobretot cançons que parlen del dia a dia en aquesta terra meravellosa: trobem alegria, pena, amor, queixa i esperança. Un poble sempre en lluita sobretot musicalment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario