miércoles, 2 de enero de 2019

Stereolegs presenta el seu segon treball "Somnis d'Heroi" amb Picap


Stereòlegs no és un grup qualsevol de Rock/pop en català.
És la resposta que molts aficionats a l’estil estaven esperant, grans cançons, bones melodies i unes lletres que parlen des de l’interior amb sinceritat.
El grup començà els seus passos al 2014, amb assajos i actuacions, editant un primer disc al 2016. Aquell disc, ‘Punt D’Ignició’ (Quimera Records) mostrava el camí a seguir amb personalitat i diferenciació de la corrent actual. En vam parlar al blog aquí.
A finals del 2018 va sortir a la llum el segon àlbum titulat ‘Somnis d’Heroi’ (Picap), on destaca una producció acurada i unes composicions pròpies de músics experimentats. Grans històries a cops de rock que fan d'aquesta banda de Barcelona, una a tenir en compte dins del panorama musical.
Les cançons del vocalista/guitarra Enric Rius provoquen un ventall d’emocions, madures i personals, que es poden traslladar fàcilment a les vides de cada oient. El disc es una maduració del seu estil on donen fruit aquest estil propi entre contundent/potent i sensible/emocional.
La banda es formada per Enric (veu i guitarra), Enric G Majoral (guitarres i coros), Josep Gutiérrez (baix) i David Sàez (bateria)
Stereòlegs és d’aquelles bandes que apareixen cada cert temps i reivindiquen un dret, el dret a la bona música que no segueix modes ni tendències. El camí ja està marcat, i Stereòlegs, com diuen ells,  són aquí per quedar-s’hi. Escolteu aquests 11 temes i feu-los companyia en aquest camí de rock i sentiments.


No hay comentarios:

Publicar un comentario