martes, 5 de febrero de 2019

Cherry & the Ladies, el rock'n'roll femení ens presenta el seu segon disc "Peligro"


Cherry & the Ladies es una girl band composta per 6 dones músics, que van començar aquesta aventura el 2008. Una aposta en escena, en so i una energia rebossant de vitabilitat, frescura i bon rotllo.
El seu estil radica en el Rock and Roll, des de el clàssic al més "gamberro", adreçats amb Pop-Rock, fan el seu, un so únic, però amb clars referents: Tequila, Loquillo, Fito y los Fitipaldis, M-Clan, així com altres més internacionals: The Beatles, Status Quo, The Clash, Chuck Berry...
Aquesta banda es liderada per Lady Cherry, que va crear amb el desitg de donar suport a l'escena femenina  del Rock and Roll, sent a més pionera a Espanya amb aquest projecte, ja que no existien precedents en aquest gènere.
En el primer disc "The Ladies" es va composar de 11 temes, gravats en els estudis de Alejo Stivel i produits per la propia Lady Cherry. Les seves cançons parlen de histories i tenen un so inspirat en els '50-60's. So actual i amb molta canya, on les lletres son la majoria en espanyol. Van fer presentació a Sala Arena amb més de 1200 asistents.
Aquest 2018, va arribar el segon treball, que adquireix molta maduresa. Lletres amb missatge i estils que et fan moure els peus i sentir tot el poder que la banda impregna en els seus arrenjaments i melodies. 
"Peligro", es el principi d'una nova era, on la banda, es torna més solida que mai. La seva energia en els concerts es la base. L'estrena del treball va ser a la Sala Caracol de Madrid on va ser tot un èxit, fent Sold Out de la primera tirada de cd's.
Aquest disc es rock and roll autèntic, amb el que ens agrada del r'n'r: frescura, energia i caire desenfrenat que es plasma amb lletres colpidores i quotidianes.
Aquí us deixem amb una mostra: 


No hay comentarios:

Publicar un comentario