miércoles, 6 de febrero de 2019

DENIRO presenta el seu cd "De las cenizas a la gloria"


DENIRO tornen a la càrrega! Si, era una retorn anunciat; dos EPs digitals i dos videoclips publicats en els últims quatre mesos així ho testifiquen, però en escoltar aquest nou àlbum estem convençuts que podeu prendre consciència que aquesta nova etapa és una cosa semblant a un nou renéixer.
Gran riffs de guitarra, potents bases rítmiques i bones tornades, d'aquestes que costen de treure del cap, conformen els temes d'aquest nou disc per al qual Nano Ruiz, guitarrista i alma mater de la banda, s'ha acompanyat d'un magnífic gru:
Javi Lisón, guitarra solista "Javi és especial... va ser el primer al que vaig escollir en aquesta nova etapa i vam estar treballant sols molt de temps. Li estic agraït per confiar en les cançons que li anava ensenyant, les ha fet seves i ha aportat la seva màgia"
Mr Ruíz "Tanke Ruiz", veu "La força d'aquest sobrenom herència del futbol és justificada, així és el seu torrent vocal i així és ell de tirat endavant, un pencaire nat. Esquena amb esquena hem treballat al local, les melodies, les lletres i ha fet seva la marxa Deniro"
Dani Fernández, bateria "Dani és la contundència amb swing que ha aportat a les cançons aquest excel·lent batec. La seva entrega i la seva determinació per fer-ho bé amb el poc temps que va tneir per preparar el disc ha estat clau, és un brillant bateria"
Álvaro Tenoriom baix "L'aportació del meu amic ha estat decisiva en aquest disc, ha patit per aconseguir membres per aquesta etapa i quan em va dir SI, vaig respirar i vaig saber que anava a tenir el millor baixista possible. La seva fabulosa manera de tocar ha engrandit el temes"

I per això no fos suficient, compta també amb la col.laboració d'amisc tant artísticament variats però amb tant de nivell com MARS (Habeas Corpus i Riot Propaganda), Kelo Gamboa (Dremen), Zigor DZ (Esne Beltza), Marta Ruiz (Sex Museum), Laura Rubio (Garage Jack), Adriam García Riber (Dry Sea Whales), els guitarristes José de Castro "Jopi" i Jorge Salán o Dave Gómez (qui va estar en Deniro en una etapa anterior i avui en dia forma part de Evohé).

L'embolcall del projecte musical, és també part imporant, i no podem deixar de destacar el quadre que dóna forma a la portada, obra de Marta Gómez-Pintado.

Un disc potent, melancòlic, on les lletres i la música van a parts iguals i donen força a una idea fer la música que els agrada, doneu oportunitat a escoltar aquest rock que surt de l'ànima. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario