martes, 12 de febrero de 2019

Mariona presenta el seu disc "ArA"


Avui parlem de Mariona una artista que va començar a cantar pel públic amb 17 anys i pel fet marcar que la van dur a la Cova del Drach al C/Tuset on va coincidir amb gairebé tots els músics de la nova cançó, els setze jutges... També esta molt conectada amb el món de la poesia, que ha musicat poesies de diversos artistes.
Ara un cop jubilada, ha tornat al món apassionant de la cançó i acaba de gravar el seu primer disc "Ara" on trobem temes sensibles i colpidors a l'hora com "Davant dels vidres"(lletra de Dolors Dilme), "Poc a poc", "Quan l'amor truca a la porta" (lletra: Maria Antonia Abante), "El vaixell de les quimeres" (amb lletra de Miquel Pujadó), "Sang calenta" (lletra de Joan Asbert), "Ets", "Petit poble" amb lletra de Maria Antònia Abante), "Neix la vida" (lletra de Dolors Dilme), "Eivissa" (lletra de Ramona Gabarnet) i "Petita història".
La banda que conforme aquest projecte es: Mariona Martin: veu, Paquito de Laiguana: piano i teclats, David Faure: percussió, Marc Molas: arrenjaments, guitarres i baixos i Dimitri Dolganov: Cellos.
Produït per Marc Molas el 2018 i per Daurna Records als estudis El Tostadero.
Un disc sincer, nét, ple de sentiments i molt proper, que us farà gaudir d'aquestes cançons d'autora tant personals i emotives.


No hay comentarios:

Publicar un comentario